Meniu

6mm Bodyboard Pavadėlio TPU Pavasario Virvę Banglenčių Juosmens Virvės Pakeitimas Pavadėlio Juosmens Diržas Banglentės/Standup Irklas Lentos/Baidarių

  • Namuose
  • Vandens Sportas
  • 6mm Bodyboard Pavadėlio TPU Pavasario Virvę Banglenčių Juosmens Virvės Pakeitimas Pavadėlio Juosmens Diržas Banglentės/Standup Irklas Lentos/Baidarių
6mm Bodyboard Pavadėlio TPU Pavasario Virvę Banglenčių Juosmens Virvės Pakeitimas Pavadėlio Juosmens Diržas Banglentės/Standup Irklas Lentos/Baidarių
€10.80
€27.00
SKU#: p33667 Sandėlyje
  • Kategorijos : Vandens Sportas
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

6mm Vandens Sportas, Burlenčių Pavadėlio TPU Pavasario Lyno Diržo Juosmens Diržas Banglenčių Juosmens Virvės Pakeitimas Banglenčių/Standup Irklas Lentos/Baidarių

Savybės:

1. Aukštos Kokybės TPU Pavasario Virvę: Į 6 mm skersmens vandens sportas, burlenčių pavadėliu, yra pagaminti iš premium TPU medžiagos, užtikrinti greitai atšoka, didelio stiprumo, ir puikų atsparumą nusidėvėjimui ir ašarų.Jis yra patvarus ir ilgalaikis galimybė, kad gali atlaikyti griežtą ilgą laiką naudoti.Be to, jos lengvai valyti pobūdis leidžia be jokio vargo išlaikymo.

2. Saugiai Pritvirtinti Saugos Laido Mazgų ir Šilumos Susitraukiančių Vamzdelio Abu galus, banglenčių krūtinės diržas yra įrengta saugos laido mazgų ir šilumos susitraukiančių vamzdžių apsauga.Tai užtikrina saugų ir patikimą ryšį, kuris gali atlaikyti traukiamosios jėgos, be rizikos būrys.Jūs galite turėti ramybę žinant, kad priedai yra tvirtai vietoje per savo veiklą.

3. 3mm Neopreno Gumos Tvirtinimo Žiedu: Į bodyboard pavadėlio yra prijungtas prie juosmens diržas, naudojant lengvas ir patogus 3mm neopreno gumos tvirtinimo žiedu.Ši medžiaga yra žinomas dėl savo patvarumo, atsparumo dilimui ir lankstumą, patogų ir vientisą patirtį, be jokių nemalonūs pojūčiai ar svetimkūnis jausmas.

4. 5mm Neopreno Gumos Juosmens Diržas: riešo surf pavadėlio yra pagamintas iš minkštos ir tvirtos 5mm neopreno gumos medžiaga.Jos minkštos tekstūros užtikrina, patogiai sustatyti, o yra atsparus nusidėvėjimui ir ašarų.Diržas skirtas odos draugiškas, sumažinantį bet kokį galimą diskomfortą ar dirginimas naudojimo metu.Ji siūlo patikimą ir patikimas pagrindas tvirtinimui pavasario virvę.

5. Universalus ir Patogus Dizainas: Šiame saugos valdybos pavadėlio jungia stiprumą ir atsparumą TPU pavasario virvę patogumo ir komforto neopreno gumos juosmens diržas.Derinys iš šių medžiagų, užtikrina, ilgaamžiškumas, lengva naudoti, ir malonus dėvėti patirtis.Ar fitneso mokymo, veiklos lauke, ar įvairių sporto šakų, tai TPU pavasario virvę su neopreno gumos juosmens diržas suteikia universalumo ir komforto, visiems jūsų poreikiams.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Taikoma Žmonių: Unisex

Medžiaga: TPU elastinga laidą + Chlorprenas gumos

Spalva: Juoda

Matmenys:

Diržas: 113cm/44.49 x 5cm/1.97 x 0,5 cm/0.2 į

Diržo tvirtinimo žiedas: 10x6cm/3.94x2.36in, storis: 3mm/į 0.118

Elastinga laido skersmuo: 6mm/0.236 į

Ašara stiprumas, N/mm: >80

Lankstumas: 40% atšokusio

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Vandens Sportas, Burlenčių Pavadėlio

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Papuosalumagija.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

  • Taikoma Žmonių Unisex
  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris banglenčių priedai
  • Prekės Pavadinimas MOJOYCE

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: