Meniu

Padangų Varžtas Žvakės Automobilių Padangų Grybų Guminius Varžtus, Padangų Remonto Įrankiai, Padangų Remonto Reikmenys Techninės Priežiūros Įrankių, Skirtų Sunkvežimiams, Automobiliai, Autobusai

  • Namuose
  • Automobilių Ir Motociklų Remontas
  • Padangų Varžtas Žvakės Automobilių Padangų Grybų Guminius Varžtus, Padangų Remonto Įrankiai, Padangų Remonto Reikmenys Techninės Priežiūros Įrankių, Skirtų Sunkvežimiams, Automobiliai, Autobusai
Padangų Varžtas Žvakės Automobilių Padangų Grybų Guminius Varžtus, Padangų Remonto Įrankiai, Padangų Remonto Reikmenys Techninės Priežiūros Įrankių, Skirtų Sunkvežimiams, Automobiliai, Autobusai
€3.78
€4.72
SKU#: p30081 Sandėlyje
  • Kategorijos : Automobilių Ir Motociklų Remontas
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Šių padangų remontas varžtai yra puikus motociklų!Tiesiog įdėkite vinį į nuotėkio greitai ir lengvai išspręsti.Varžtai ne tik pleistras padangų, bet ir pratęsti jos tarnavimo laiką.Jų ilgaamžiškumas leidžia jiems atlaikyti aukštą temperatūrą, slėgį, ir greitis, todėl jie puikiai tinka visoms situacijoms.Plius, jie yra nešiojamas, ir patogu turėti po ranka bet netikėtas butas padangos.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Padangų remontas gumos nagų

Gaminio svoris ir dydis: žiūrėkite parametrų specifikacija

Gaminio medžiaga: guma nagai

Pakavimo Sąrašas:

1pc* Padangų remontas varžtai

arba

1 dėžutė* Padangų remontas varžtai

Pastaba:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Greitai ir Lengvai Padangų Remontas: Sutaupyti laiko ir pastangų įdėjus šių padangų remontas varžtus į pradurtos srityje, panaikinant būtinybę pašalinti padangų.Antspaudas nuotėkio be vargo per kelias sekundes ir gauti atgal kelyje greitai, be papildomų įrankių nereikia.

2.Padangos, Apsauga: Tai padangų remontas varžtai yra skirtos nustatyti pradūrimui nesukeliant antrinės žalos padangų.Jie yra pagaminti iš aukštos kokybės guminės medžiagos, kuri yra glaudžiai kartu su padanga, gumos, sukurti stiprią ir ilgalaikę antspaudas.

3.Visureigių Padangų Remontas: Su šių daugiafunkcinis varžtai, jūs esate pasirengę už bet kokią situaciją kelyje.Remontas dulkių padangos ant automobilių, dviračių ar motociklų su lengvumu, nesvarbu, ar esate mieste ar kaime.Ne daugiau nerimauti, butas padangos!

4.Patogi ir kilnojamoji: Būti pasirengę už bet kokią padangų priežiūrą su mūsų lengvas ir kompaktiškas padangų remontas varžtais.Jūs neturite paaukoti vietos jūsų automobilių pasirengimą.Efektyviai nustatyti jūsų padangų per kelias minutes su mūsų nešiojamų varžtais.

5.Užtikrina Saugų Vairavimą: Mūsų padangų varžtas kištukai yra patvarus ir gali atlaikyti didelius temperatūros, aukšto slėgio, aukšto greičio, ir kitų atšiaurių aplinkoje.Jie yra lengva naudotis, ir gali išspręsti jūsų padangų pradūrimui.

  • Medžiagos Tipas gumos nagai
  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Specialios Funkcijos Automobilių Padangų Grybų Guminius Varžtus, Padangų Remonto Įrankiai
  • Prekės Svoris 0.00g

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: