Meniu

Puslapis Dieną, Kalendorius 2024 365 Dienas Kasdien, Gitaros Akordai, Aišku, Spausdinimo Gitara Praktikos Prekių Pradedantiesiems Ir Gitaristas

  • Namuose
  • Švietimo Ir Biuro Reikmenys
  • Puslapis Dieną, Kalendorius 2024 365 Dienas Kasdien, Gitaros Akordai, Aišku, Spausdinimo Gitara Praktikos Prekių Pradedantiesiems Ir Gitaristas
Puslapis Dieną, Kalendorius 2024 365 Dienas Kasdien, Gitaros Akordai, Aišku, Spausdinimo Gitara Praktikos Prekių Pradedantiesiems Ir Gitaristas
€4.97
€9.94
SKU#: p27476 Sandėlyje
  • Kategorijos : Švietimo Ir Biuro Reikmenys
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Sekti savo metus su lengvumu!Mūsų Puslapyje per Dieną, Kalendorius 2024 numatyta, aišku, spausdinimas, praktiškumo ir patogumo, siekiant padėti jums turėti daugiau laisvo laiko.Be to, jis taip pat dvigubinamas kaip miela dekoracija.

Specifikacija:

Pavadinimas: 365 Dienos, Gitaros Akordai

Medžiaga: Popierius

Dydis: apie 12*16cm/4.7*6.3 colių

Svoris: apie 300g

Pakavimo Sąrašas:

1pcs*365 Dienas Gitaros Akordai

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patobulintas Vartotojų Patirtį: gitaros styga kalendorius yra pagaminti iš puikios knygos kokybę, kad nėra lengva susirangyti ir jau aišku, spausdinimas.Tai patvarus ir patogus naudoti.

2.Didesnis Efektyvumas: Gitaros Styga Kalendorius padės jums panaudoti savo laiką efektyviai, suteikia jums daugiau galimybių praktikuoti savo gitara įgūdžius.Su 2024 laiko, galite tvarkyti savo tvarkaraštį, lengvai ir efektyviai, mažinti stresą ir puikūs daugiau savo laisvo laiko.

3.Padidinti Savo Gitara Įgūdžius: Atrakinti gerai išlaikytas stygos svyravimų kiekvieną dieną su mūsų Gitaros Styga Kalendorius.Šis praktiškas kalendorius paketus visus būtinus ir neįprastas akordai kapitonas savo įgūdžius.

4.Mokymosi Dėmesio: Paspartinti savo gitara gyvenimą su Gitaros Styga, Kalendorius.Laikykite jį ant jūsų stalo, ar bet kokia mokymosi erdvę kasdien nuoroda į naujus akordus.Šis motyvacinį apdailos skatina savo mokymosi patirtį, įkvepiantis jums pasiseks ir pakelti savo gitara įgūdžius.

5.Plačios Programos: Gitaros Styga Kalendorius padeda gitaristų mokytis naujos stygos kiekvieną dieną ir pagerinti savo įgūdžius, be vargo.Puikiai tinka pradedantiesiems ir ekspertams, tai puiki dovanos idėja draugams kelias tampa pro.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: