Meniu

WiFi Belaidžio Atbulinės eigos Kamera su 4.3 Colių skystųjų KRISTALŲ Ekranas IP68 Vandeniui Automobilio Galinio vaizdo Kamera Rinkinys, skirtas Automobilių, Sunkvežimių

  • Namuose
  • lipdukai
  • WiFi Belaidžio Atbulinės eigos Kamera su 4.3 Colių skystųjų KRISTALŲ Ekranas IP68 Vandeniui Automobilio Galinio vaizdo Kamera Rinkinys, skirtas Automobilių, Sunkvežimių
WiFi Belaidžio Atbulinės eigos Kamera su 4.3 Colių skystųjų KRISTALŲ Ekranas IP68 Vandeniui Automobilio Galinio vaizdo Kamera Rinkinys, skirtas Automobilių, Sunkvežimių
€105.74
€153.25
SKU#: p26181 Sandėlyje
  • Kategorijos : lipdukai
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

2.4 GHz radijo dažnių stabilus bevielio perdavimo ir priėmimo atstumą, transporto priemonės galinio vaizdo kameros rinkiniu gali pasiekti diapazonas-iki 30 metrų.

4,3 colių spalvotas LCD monitorius su belaidžio ryšio galinio vaizdo kameros rinkiniu automobilių funkcijų informaciją, kontrastą ir spalvų tikslumu atskirti objektus.

Su 170 reguliuojamu kampu, transporto priemonių užpakalinio vaizdo kamera suteikia gerą vaizdą už jūsų transporto priemonės, užtikrinant visišką saugumą be akluosius taškus.

6 automatinė infraraudonųjų spindulių naktinis matymas, šviesos brūkšnys kamera automobiliams užtikrinti geras naktinio matymo net tamsią naktį.

Reguliuojamas gooseneck kablys ant cigarečių degiklio lizdą.Tvirta ir lengva reguliuoti patogų žiūrėjimo kampą.

Super magnetinis pagrindas galite įdėti apačioje automobilių veidrodėliai kamera teisinga pozicija, todėl, kad jis prilimpa ir prie automobilio.

Galinio vaizdo kameros sistema turėtų būti įdiegta kaip papildymas į savo esamą standartiniai išoriniai savo transporto priemonę.

Belaidžio dėžė: su skaitmeninio belaidžio perdavimo, automobilio kamera, atbulinės eigos vaizdo kamera užtikrina stabilų vaizdą, kad atkurtų tai, ką matote, tiesiai už jūsų automobilį.Todėl jūs galite pamatyti savo galiniai blind spot be trukdžių ir mirgėjimo.Radijo diapazonas (75 pėdų) yra pakankamai didelis, kad būti suderinami su įvairių universalios transporto priemonės.

Dažnis: 2.4 GHz

Perdavimo galia: 10 mw

Perdavimo atstumas: 10 metrų kliūčių

Nereikia papildomų baterijų, fotoaparatas ateina su built-in ličio baterijos, kuris įkraunamas per USB.

Kadrai Per Sekundę: 25

Surinkimo Režimas: Po Pakrovimo Mašina, Integruota

Peržiūrėti kampas: 170 laipsnių

Elemento Tipas: Automobilinio DVR

Kameros Rezoliucija: 800x480

Specialios Funkcijos: LED Ekranas

Ypatumai: Su Galinio Vaizdo Veidrodėlis

Specialios Funkcijos: Naktinis matymas

Specialios Funkcijos: neperšlampama

Specialios Funkcijos: Anti Vibracija

Specialios Funkcijos: Wifi Funkcija

Galinio Vaizdo Kamera: Taip

Ekranas: LCD

Spalva:juoda

Medžiaga:ABS

Pakuotės Turinys:

1 x belaidė galinio vaizdo kamera.

1 x ekrano

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas Malide

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: