Meniu

Variklio Alyvos Priklausomybę Variklio Apsaugos, Alyva, Variklio Cilindrų Triukšmo Mažinimo Remonto Agentas Anti-Anglies dioksido Poveikį Didelės Ridos alyvos

Variklio Alyvos Priklausomybę Variklio Apsaugos, Alyva, Variklio Cilindrų Triukšmo Mažinimo Remonto Agentas Anti-Anglies dioksido Poveikį Didelės Ridos alyvos
€5.97
€11.94
SKU#: p25515 Sandėlyje
  • Kategorijos : Automobilių Plovimas Ir Priežiūra
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Kulka Taškų:

1.Sklandus Variklio Veikimas: Šio variklio alyvos priedų yra unikalus anti-dėvėti molekulių ir tepimo savybių, kurios teikia didžiausią apsaugą jūsų variklį.Jis efektyviai sumažina trintį viduje variklio, užtikrinti sklandų ir veiksmingą rezultatų, kartu plečiant variklio tarnavimo laikas.

2.Variklio Efektyvumui Padidinti: Mūsų variklio alyvos priedas pagerina variklio efektyvumą, mažinant naftos išsekimas, dėl padidėjusios naftos degimo, padidinta variklio galia, ir sklandžiau važiuoja.Jis prailgina variklio tarnavimo laikas, teikti ekonomiškai efektyvus būdas siekiant, kad jūsų transporto priemonė atlikti savo geriausią.

3.Patvari Medžiaga: Šio variklio alyvos priedas, naudojamas šaldymo mišinys iš aukštos kokybės medžiagų ir organinių ingredientų, kad būtų užtikrintas saugus ir efektyvus sprendimai jūsų variklį.Tai sumažina variklio šilumos ir trinties, todėl sklandžiau ir efektyviau veikti.

4.Įvairių Pareigos: maksimaliai Padidinti variklio galingumą ir apsaugoti jį nuo dėvėjimosi ir plyšimo, su mūsų alyvos priedų.Tinka visų tipų varikliams, iš automobilių, motociklų, šis universalus formulė užtikrina pratęstas variklio gyvenime ir geresnių rezultatų.

5.Triukšmo Mažinimas: Užtikrinti optimalų variklio sveikatai ir ilgaamžiškumui su šiuo alyvos priedų.Ji sumažina triukšmą ir vibracijas, gerinti tepimo ir veiklos rezultatus.Įsitikinkite, kad jūsų variklis veikia sklandžiai ir tyliai, o išplėsti savo gyvenimą.

Aprašymas:

Mūsų formulė mišiniai organinių sudedamųjų dalių ir junginių aukščiausios klasės tepimo, didinant galia ir apsaugoti variklio cilindrų ilgesnį gyvenimą.Sumažinti triukšmo, vibracijos ir dėvėti.

Specifikacija:

1. Produkto Pavadinimas: Variklio Alyvos Priklausomybę

2. Būsena: skystis

3. Grynasis kiekis: 100 ml

4. Tinkamų modelių: Universalūs varikliai

5. Produkto naudojimas: variklio techninės priežiūros, išlaikyti ilgalaikius galia

6. Kaip naudoti: išjunkite automobilio po tuščiąja 10 minučių, rasti alyvos pripildymo uosto, pridėti anti-dėvėti agentas naftos, ir tada paleisti variklio 10 minučių arba ratai normaliai.

Paketas, sąrašas:

Variklio Alyvos Priklausomybę*1

  • Prekės Tomas 100ml
  • Prekės Svoris 150g
  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Specialios Funkcijos Anti-dėvėti protectant automobilių varikliai
  • Modelio Numeris Variklio Alyvos Priklausomybę

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: