Meniu

25 Lapų Spausdinimui Vinilo Lipdukas, Popierius, Lipnios Vandeniui Matte White Spausdinimo Popieriaus Lapą, Rašalinis Spausdintuvas

25 Lapų Spausdinimui Vinilo Lipdukas, Popierius, Lipnios Vandeniui Matte White Spausdinimo Popieriaus Lapą, Rašalinis Spausdintuvas
€12.24
€17.49
SKU#: p24269 Sandėlyje
  • Kategorijos : Švietimo Ir Biuro Reikmenys
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Paprastas valdymas: Jūs galite naudoti šį rinkinį, lipdukas, popierius, kad spausdintuvas lengvai, nors šie dokumentai bus pateikti aiškių lipdukai su energingas ir tikslios spalvos ir dažai liks sausas greitai, per trumpą laiką.

Geras Adhesiveness ir Cutable Medžiaga: Šios lipnios lipdukas, popierius yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, su gera adhesiveness, lengva žievelės ir klijuoti.Taip pat galite iškirpti baigė lipdukas, popierius pagal modelius, jums reikia, kad ji būtų.

"PASIDARYK pats" Lipdukas Generatoriai: Su šių premium lipdukas, popierius, jūs galite pagaminti ir "PASIDARYK pats" visų rūšių modelius lipdukai .Tinka automobilių lipdukai, langų lipdukai, nestandartinių gaminių, freskomis, ačiū, pastabos ir t.t.

Suderinamumas: spausdinimui vinilo lipdukai yra suderinamas su dauguma rašalinių spausdintuvų ir spausdintuvai, rašalo, sugeria drėgmę efektyviai.

Svoris: 250 g

Gaminio Dydis: 30 x 21cm

Medžiaga:popierius

spalva:Balta

Pakuotės Turinys:

25 x lipdukas, popierius

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: