Meniu

Derliaus Kvepalų Buteliuko Dekoratyvinis Stiklas, Tuščias Daugkartiniai Senovinių Kvepalų Buteliukai Nešiojamų Kvepalų Buteliuko Dekoratyviniai Buteliai

  • Namuose
  • Namų Dekoras
  • Derliaus Kvepalų Buteliuko Dekoratyvinis Stiklas, Tuščias Daugkartiniai Senovinių Kvepalų Buteliukai Nešiojamų Kvepalų Buteliuko Dekoratyviniai Buteliai
Derliaus Kvepalų Buteliuko Dekoratyvinis Stiklas, Tuščias Daugkartiniai Senovinių Kvepalų Buteliukai Nešiojamų Kvepalų Buteliuko Dekoratyviniai Buteliai
€7.82
€19.54
SKU#: p235417 Sandėlyje
  • Kategorijos : Namų Dekoras
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Jūs ieškote unikalus ir elegantiškas dovana jūsų mylimam tai Valentino Dieną?Ar norite saugoti savo mėgstamiausių kvepalų stilingas ir patvarus butelį?Jei taip, jums bus meilė mūsų kvepalų buteliai tušti derliaus!

Šie buteliai yra kruopščiai išraižytas prabangus modeliai ir dizainas, suteikiant jiems šviesą ir romantiško žavesio.Jie turi gerą airtightness norėdami išvengti nuotėkio ir išgarinti savo kvepalai.Jie yra taip pat lengva užpildyti ir naudoti su metaliniais purkštukai.

Jūs galite naudoti šiuos butelius įvairiais tikslais, pvz., saugoti aliejai, aromaterapija, kūno purškikliai, ar net vandens.Jie taip pat puikiai tinka keliauti, nes jie yra lengvas ir nešiojamų.Jūs galite atlikti juos savo rankinėje, kuprinė ar lagaminas be jokio vargo.

Mūsų kvepalai buteliai tušti, derlius būna įvairių spalvų ir formų, todėl jūs galite pasirinkti jį, kuris tinka jūsų skonį ir asmenybę.Jie taip pat puikiai, kaip namų dekoro elementus, kaip jie bus pridėti jutiklinio elegancija ir grožis į bet kurį kambarį.

Nepraleiskite šios progos nustebinti savo partnerį, draugą ar šeimos narį su domu ir gražių dovanų.Kad mūsų kvepalų buteliai tušti derliaus šiandien ir mėgautis kvepalų, jūsų pasirinkimas, bet kada ir bet kur!

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Retro Dažytos Kvepalų Buteliukai

Svoris: 148g

Dydis: 8.5*4.5*4cm\3.34x1.7x1.57in

Talpa: 4

Pakavimo dėžės

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas

pakavimo sąrašas:

kvepalų buteliuko*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Gražus Meistriškumo: Šie kvepalai butelių " tuščios derliaus funkcija stiklo korpusas su restorano kūrinys.Jie puošia spalvos karoliai ant kepurės ir lydinys, dangtelis, kad būtų kruopščiai išraižytas dėmesį į detales.Jie pridėti jutiklinio grožio jūsų tualetinis staliukas.

2.Geras Airtightness : Šie kvepalai buteliai tušti derlius buvo geras sandarinimo dangteliai, kurie apsaugo nuo skysčių ištekėjimo ar garinimo.Jie gali išlaikyti skystis saugiai ilgą laiką.Jie tinka naudoti namuose ir lengvai papildyti.

3.Puiki Dovana: Šie kvepalai buteliai tušti derliaus yra puiki dovana kvepalų mėgėjams, nesvarbu, kokia proga yra.Jūs galite džiaugtis savo draugei ar draugui, su šių žavinga ir madingas butelių.

4.Elegantiška Kolekcija: galite puošti savo namus su šių kvepalų buteliai tušti, derliaus, kuris yra elegantiška kolekcija, kuri suteiks malonę ir rafinuotumą į savo erdvę.Jie yra mielas ir praktinių butelių, kad galite naudoti, laikyti savo mėgstamus aliejai, kvepalai.

5.Nešiojamų ir Mini-size: Šie kvepalai buteliai tušti derliaus yra nešiojamų ir kelionės draugiškas, todėl jūs galite pasiimti su savimi bet kur, kur jūs norite.Jie yra lengvas ir telpa į savo krepšį ar lagaminą, su lengvumu.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Temos Gyvūnų

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: