Meniu

Super-kietas, Aukšto-klijuojama Patellar Apvijų Kinesiology Terapija Apima Roll Ruožas Leukotape Rinkinys McConnell Apvijų

  • Namuose
  • Grožis Ir Sveikata
  • Super-kietas, Aukšto-klijuojama Patellar Apvijų Kinesiology Terapija Apima Roll Ruožas Leukotape Rinkinys McConnell Apvijų
Super-kietas, Aukšto-klijuojama Patellar Apvijų Kinesiology Terapija Apima Roll Ruožas Leukotape Rinkinys McConnell Apvijų
€21.79
SKU#: p22577 Sandėlyje
Žymos - terapija apima roll
  • Kategorijos : Grožis Ir Sveikata
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Kūno Darbuotojas taip Pat Patinka, Kad

Nauja Patellar/McConnell Juosta

Vienas iš labiausiai paplitusių gydymo metodai, gydymo patellofemoral (kelio sąnario) skausmas yra patellar apvijų, taip pat vadinama kaip McConnell apvijų.McConnell apvijų pirmą kartą buvo įvesta 1984 Jenny McConnell, kineziterapeuto Australijoje.Į McConnell apvijų technika gali padėti išlaikyti girnelė derinimą.Tai gali padėti atkurti normalaus judėjimo, sumažinti skausmą ir leisti į raumenis, palaikykite kelio bžūp vieta redevelop tinkamai.

Savybės

Super-kietas, aukšto-klijuojama rudos juostelės ir minkštesnė, stretchier, nesukelia alergijos balta juosta.

Į brownrigid juosta, skirta sąnarių pagal didžiausias stresas, ir balta minkšta juosta, kuri gali būti naudojama po papildomą komfortą ir apsaugą jautriai odai.

Naudoti Tikslui skirtas McConnell apvijų metodas.

Jis idealiai tinka kelio sąnario ir kelio taisymas.McConnell būtų galima ištaisyti šią pirmiausia taikyti apsauginę juostelę, vadinamą padengti roll ruožas ir tada taikyti gabalas storio medicinos juosta (paprastai vadinamas leukotape) greta kelio, tada traukiant skritulis į poziciją.Dėvint juosta, dauguma pacientų jaučiasi nedelsiant skausmo, ir jie skatinami pasinaudoti juostos, užtikrinančios raumenis su atitinkamo atsakymo išspręsti problemą.

McConnell apvijų gali būti naudojami fizinės terapijos nustatymo ar mokė, kad pacientų, kad jie gali jį naudoti namuose, kaip reikia naudotis ir skausmo.

Kokybė

Aukštos Kokybės ir Medicinos lygio Medžiagos

McConnell Juostos Dydis

Ruda standus juosta : 5cm pločio & 13.7 m ilgis

Balta minkšta juosta: 5cm plotis ir ilgis 10m

Paketo Duomenys

1 x Roll Rudos Spalvos Standžios Juostelės

1 x Roll Baltos Spalvos Minkšta Juosta

Nuotrauka

Siuntimo Kainos

Nedidelio dydžio elementai

Labiausiai užsakymų, atsargų duomenys, gauti DHL/FedEx (pirmadienis – penktadienis) paprastai laivas per 24-48 valandas.Pristatymas metodas yra DHL/FedEx (jei nenurodyta kitaip pasirinktą), visi miestai Pasaulyje. (Skirtingų šalių – norma gali kisti).Visi paketai gali laivas "parašas, reikalaujama" – kas nors turi būti pateikti pristatymo metu.Mes pasiliekame teisę pasirinkti tinkamą vežėją, atsižvelgdama į klientų poreikius, kainą ir pristatymo grafikus.

Azijoje, Europoje, Afrikoje, Šiaurės Amerikoje ir Pietų Amerikoje

Sklypų pasiekti dauguma Azijos miestai per 5 – 8 darbo dienos nuo vežimo ir apima stebėjimo informaciją.Priklausomai nuo oro sąlygų ir jūsų vietą, jūsų pristatymas gali užtrukti ilgiau.Mes nesame atsakingi už vėlavimą vežėjas.

Bendras Vežėjas – Didelis kiekis užsakymai yra prieinama dėl specialių pristatymo.Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba užsakymą citata.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas CHIROTCM
  • Prašymas ĮSTAIGA

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: