Meniu

Plombos Apdaila Kondicionieriaus 100ML Transporto priemonių Apdaila oro sąlygoms Protectant Antspaudas Rejuvenator Automobilių Guma Priežiūros Produktai Liemens

Plombos Apdaila Kondicionieriaus 100ML Transporto priemonių Apdaila oro sąlygoms Protectant Antspaudas Rejuvenator Automobilių Guma Priežiūros Produktai Liemens
€2.66
€3.80
SKU#: p22424 Sandėlyje
  • Kategorijos : Automobilių Plovimas Ir Priežiūra
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Pristatome mūsų Gumos Antspaudas Kondicionierius!Mūsų spray efektyviai sutepa gumos juostelėmis su repair funkcija.Idealiai tinka įvairių programų, šios Plombos Apdaila Kondicionierius atstato ir sąlygos ruonių optimalų našumą.Gauti išlaikymą, savo plombas reikia su mūsų specialiai sukurti spray!

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Auto lipnia juosta techninės priežiūros atstovas

Neto masė: apie 100 ml

Produkto Savybės: Šis produktas turi drėkinamųjų ir priežiūra gumos juosteles, atkurti vaidmenį lenkijos, sumažinti senėjimo sausai įtrūkimų, galima tepti gumos juostelės senėjimo, kurį sukelia barškėjimas, kad sumažinti šią problemą, prasta uždarymo ir pan.

Taikymo sritis: Naudojamas automobilių langų sandarinimo juostelės, stoglangis sandarinimo juostos, liemens sandarinimo juostelės ir kitų guminių dalių priežiūrai.

Dydis: kaip parodyta pic

Pakavimo Sąrašas:

1pc*Gumos protectant automobilių

Pastabos:

1. Dėl monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, kai kurios nuotraukos prekes gali turėti šiek tiek spalvų skirtumas, spalva natūra turi dominuoti!

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Kaip naudoti:

1. Švarus sandarinimo juostelės Prieš naudodami, išvalykite gumos juostos su rpg/šepetėlis ir purkšti produktą tolygiai ant valomi guminių juostelių.

2. Palaukite, kol visiškai įsisavintos Palaukti, drėkina gumos juostelių) bent 30 minučių, kurių metu gumos juostelės sugers nedidelis kiekis veikliosios medžiagos.

3. Nuvalykite paviršius švarus.Po laukia, nuvalykite paviršių rankšluosčiu, kad pašalintumėte bet likusį tepalą.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sklandus Lango Funkcionalumas: veiksmingai tepimo gumos juosteles, tai gumos protectant automobilių pašalina barškučių sukelia senėjimo ir užtikrina sklandų langą operacija, todėl geriau apskritai automobilių efektyvumą.

2.Oro sąlygoms Savo Automobilių: Tai gumos protectant automobilių yra atsparus vėjo ir lietaus, ir gali apsaugoti jūsų gumos juostelės nuo žalingo saulės spindulių.Jis taip pat veikia kaip guminis tarpiklis kondicionierius, atkurti blizgesį savo gumos juosteles, ir padaryti juos atrodo naujas.

3.Gumos Reviver: Su mūsų gumos protectant automobilių, atkurti gabalai ir žalos atlyginimo, guminės juostelės ir atleisti sausas įtrūkimų, suteikti puikų remonto funkcijas, grąžinti elastingumą ir minkštumą jūsų gumos sandarikliai.

4.Sklandžiai: Laikykite savo automobilį šviečia su mūsų gumos protectant.Tiesiog purškimo tai protectant ir nuvalykite sandarinimo juostelės už ilgalaikį blizgesį ir apsauga.

5.Apsauginė Danga: Apsaugos jūsų automobilio langų riebokšliai, valytuvo juosta, stoglangis riebokšliai, ir kamieno plombos nuo sugadinimo ir blukimas su mūsų gumos protectant automobilių.Idealiai tinka visų tipų transporto priemonių - automobilių, sunkvežimių, ir Visureigius.

  • Prekės Tomas 100ml
  • Specialios Funkcijos automobilių lipnios juostos išlaikymo agentas
  • Prekės Svoris 120g
  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
  • Modelio Numeris Auto lipnia juosta techninės priežiūros atstovas

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: