Meniu

Sunumeruoti Kišenėje Diagramos Klasėje Organizatorius Mobilieji Telefonai Skaičiuoklė Laikikliai (30 Kišenės, Mėlynos spalvos

Sunumeruoti Kišenėje Diagramos Klasėje Organizatorius Mobilieji Telefonai Skaičiuoklė Laikikliai (30 Kišenės, Mėlynos spalvos
€10.69
€15.28
SKU#: p21776 Sandėlyje
  • Kategorijos : Švietimo Ir Biuro Reikmenys
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

30 Sunumeruoti kišenėje turėtojas, 4 W * 4 D 3/4 colio, pakankamai telefonai ir diagrama skaičiuotuvai, Net didžiausių pat galima telpa .4 Metalo Kabliukai yra įtrauktas į šį, mobiliojo telefono laikiklis, kuris kabo lenta, arba per duris.

Klasėje kišenėje diagramos gali būti nukirpti, mažo dydžio, su siuvimo technologiją ir veikia vidurinė mokykla, klasė, bendrabutis, posėdžių kambarys, gyvenimo universitetas.Sunumeruoti kiekvieno kišenę, lengva rasti mobilieji telefonai, pelės, ausinių, mažos mašinėlės ar vaiko kortelę.net gali būti naudojamas kaip skaičiuoklė turėtojas classroomMeasurements: 25 1/9 * 31 3/5 cm.Klasėje mobilųjį telefoną kalėjimą/įkrovimo stotį!

Medžiaga: audinys

Nuotraukų Spalva

30 Sunumeruoti kišenes rungtynės sunumeruoti stalas.lengva rasti tinkamą mobiliuosius telefonus.

Puikiai kišenės dydžio visų telefono dydžio, įskaitant kai didžiulis išmaniųjų telefonų, moksleiviams,net labai turi TI-30x, TI-34, TI-83 skaičiuotuvai.

Dviguba Adata Siuvimo kiekvieno lizdus, Jūs galite sumažinti savo norą dydis be griūva.veikia vidurinė mokykla arba mažųjų klasėje.

Puikus būdas, bet mokytojas, kad suspėti su savo klasėje skaičiuotuvai, o taip pat į mobiliuosius telefonus metu išbandymas situacijose.

Ateina Su 4 metaliniai kabliukai kabo lenta arba virš durų.

Naudojamas stumti kaiščių rinkinys kišenėje diagramos skelbimų lentoje mokytojų stalo arba įsukite jį į sieną.

Klasėje Sunumeruoti Kišenes Diagramos x 1

Durų Kabliai x 4

Darbo kaip mobiliojo telefono turėtojas ar skaičiuotuvą kišenėje organizatorius klasėje Puikiai.

Pakuotės Turinys:

1* Audinio maišelis

4 *kabliukai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos ir skirtingų ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: