Meniu

10X Virtuvės Laikmatis, Skaitmeninis Laikmatis, Vaizdo Magnetinis Laikrodis, Chronometras Atgalinės atskaitos Laikmatis, Didelis LCD Ekranas, maisto ruošimui

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • 10X Virtuvės Laikmatis, Skaitmeninis Laikmatis, Vaizdo Magnetinis Laikrodis, Chronometras Atgalinės atskaitos Laikmatis, Didelis LCD Ekranas, maisto ruošimui
10X Virtuvės Laikmatis, Skaitmeninis Laikmatis, Vaizdo Magnetinis Laikrodis, Chronometras Atgalinės atskaitos Laikmatis, Didelis LCD Ekranas, maisto ruošimui
€41.94
SKU#: p201748 Sandėlyje
  • Kategorijos : Namai Ir Sodas
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Goo d Kokybės, su Laisvai Po pardavimo Garantija .

[Matomi Ekrane, Virtuvės Laikmatis] : magnetinio skaitmeninis virtuvės laikmatis yra didelis, ryškus LCD ekranas, tik žvilgsnio, iš visoje patalpoje, ir jūs galite lengvai skaityti laikmatis ekranas su tai didelis, drąsus skaitmenų.

[Garsiai Skambantį Signalą] : Garsiai ir aiškiai pasigirsta įspėjimų, mūsų virtuvės laikmatis yra puikus įspėjimo jums per savo virimo, ne daugiau overcook virtuvės žiūrėdami TV kambarį.

[Magnetinio Pagrindo] : vaizdo atgalinės atskaitos timerwith stiprus magnetas ant nugaros, kuri leidžia jums lengvai nustatyti jį labiausiai metalo paviršių, Apima foldout stovėti, ir kabinti skylę ekranas universalumas.

[Lengva Naudoti] : virtuvės laikmatis gali tikėtis tiek aukštyn ir žemyn, todėl gali būti naudojamas kaip chronometras, taip pat atgalinės atskaitos laikmatis, Paprasta ir lengva mygtuką dizainas, tuo Tarpu Paspauskite "Min" ir "Sec" nustatyti iki NULIO, ir tada pradėti matuoti laiką!

[Digital Virtuvės Laikmatis] : Tai virimo laikmatis yra pakankamai tvirtos, kad atlaikytų labiausiai kasdienai.puikiai tinka namų, spa laikmatis, GRILIS, laikmatis, kepimo (kiaušinių laikmatis), Skaitmeninis laikmatis Veikia naudojant AAA baterijos (neįtraukta).

Spalva:juoda

Medžiaga:ABS

Dydis: 7.3 x 6,6 CM

Pakuotės Turinys:

10 x Virtuvės Laikmatis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apmokėjimas : 1.Mokėjimas turi būti atliktas per 5 dienų nuo užsakymo. 2.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes

Vežimą: 1.Mes tiekiame Pasaulyje laivybos. (išskyrus keletą šalių ir APO/FPO). 2.Visi užsakymai bus tvarkomi pirmas kartas, kai mokėjimo patikrinimas praėjo. 3.Tikrasis pristatymo laikas gali skirtis , ypač per atostogų sezoną.

Atsiliepimų: 1.Prašome įsitikinkite, kad nėra jokių problemų su produktais. 2.Jei turite y nepasitenkinimą, prašome susisiekti su mumis prieš užpildant rev iew.Mes jums priimtiną atsakymą.

3.Jei nėra jokių problemų, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: