Meniu

Sodo Įrašus,Šiltnamio Efektą Sukeliančių Spaustuvai Pagaminti Iš Nerūdijančio Plieno,Šiltnamio Efektą Sukeliančių Įrašus Užskaitos, Augalų Padengti Sodo, Ratlankiai

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Sodo Įrašus,Šiltnamio Efektą Sukeliančių Spaustuvai Pagaminti Iš Nerūdijančio Plieno,Šiltnamio Efektą Sukeliančių Įrašus Užskaitos, Augalų Padengti Sodo, Ratlankiai
Sodo Įrašus,Šiltnamio Efektą Sukeliančių Spaustuvai Pagaminti Iš Nerūdijančio Plieno,Šiltnamio Efektą Sukeliančių Įrašus Užskaitos, Augalų Padengti Sodo, Ratlankiai
€6.44
€10.39
SKU#: p196363 Sandėlyje
  • Kategorijos : Namai Ir Sodas
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Sodo Įrašus,Šiltnamio efektą sukeliančių Spaustuvai Pagaminti Iš Nerūdijančio Plieno,Šiltnamio efektą sukeliančių Įrašus Užskaitos, Augalų Padengti Sodo Žiedai Gera pavasaris veiksmai: šiltnamio efektą sukeliančių apkabos, yra storesnis pavasario ir gero pavasario veiksmų, kurie gali prisitaikyti prie daugumos lenkų, skliaustuose arba žiedai įvairių dydžių.Lengva atidaryti ir uždaryti tvirtas.Šie sodo gnybtus turi stiprų sukibimą ir nebus įtrūkimai, pavyzdžiui, plastiko.

Multi-purpose produkto: Šie įrašai yra pakankamai stipri parama net savo sodo lova ar gaubtu sodo krepšelį.Tiems, kurie nori jį naudoti sode, jie bus labai naudinga.Be to, sodo naudoti, be to, jie gali padaryti išskirtinį maisto maišo uždarymo įrašus, drabužius įrašus, segtuvai, nuotraukų įrašus, lynų įrašus kabinti string žibintai ir t. t.

Patvari medžiaga: Šių šiltnamio efektą sukeliančių klipai yra pagaminti iš nerūdijančio plieno (pastaba: pavasario dalis yra ne iš nerūdijančio plieno), yra tvirti ir ilgaamžiai.Jie yra patvaresni nei mediniai ar plastikiniai įrašus.Įrašą galima lengvai nukirpti, ir šalčiui, antklodė ir šiltnamio efektą sukeliančių padengti gali būti pritvirtinami per stiprus vėjas ir gausus sniegas.

Tinka įvairių gimnastikos žiedai, įvairių storių: šis įrašas turi gera pavasaris veiksmų ir tvirta, kurio skersmuo apie 0.36 cm (apie 0.9 cm), uždaros valstybės, o didžiausias skersmuo apie 0.83 colių (apie 2.0 cm) atidaryti būklę , Jis gali būti pritaikytas, kad dauguma šiltnamio efektą sukeliančių gimnastikos lankus, lenkai, vamzdelius ir palaiko įvairių dydžių.

Apkabos dydis: ilgis apie 2.1 colių (apie 5,3 cm), plotis-maždaug 1.15 colių (maždaug 2.8 cm), vienas gnybtas svoris 0.2 uncijų (maždaug 5.7 gramų).

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Pakuotės Turinys:

20 * Sodo Įrašus

/

40 * Sodo Įrašus

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: