Meniu

Modeliavimo Durų Kalėdų Kabantys Papuošalai Pridedant Kalėdų Atmosfera Girliandos Stalo, Lentynoje Židiniu Dekoras JY Parduoti

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Modeliavimo Durų Kalėdų Kabantys Papuošalai Pridedant Kalėdų Atmosfera Girliandos Stalo, Lentynoje Židiniu Dekoras JY Parduoti
Modeliavimo Durų Kalėdų Kabantys Papuošalai Pridedant Kalėdų Atmosfera Girliandos Stalo, Lentynoje Židiniu Dekoras JY Parduoti
€3.31
€6.02
SKU#: p193466 Sandėlyje
  • Kategorijos : Namai Ir Sodas
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Modeliavimo Durų Kalėdų Kabantys Papuošalai Pridedant Kalėdų Atmosfera Girliandos Stalo, Lentynoje Židiniu Dekoras JY Parduoti

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1.Šventinis Kalėdinis Puošimas: Šių Kalėdų medžio durys formos papuošalai yra puikus papildymas liesti atostogų nuotaikos į jūsų namus.Pakabinti juos ant sienos ar juos prijungti jūsų Kalėdų duris švenčių ir draugiška ekranas.

2.Modeliavimo Durų Konstrukcija: Šie sieniniai Kalėdų durų papuošalai yra skirtos panašūs į realią durų, pridėti unikalų ir keistą liesti savo šventės dekoracijas.Realius duomenis, kad jiems smagu ir įdomu lengvi nešiojamieji puošmena.

3.Padidinti Kalėdų Atmosfera: Sukurti šiltą ir atmosfera, šie patvarūs ir kūrybos namų dekoro, žaislų.Ar ant stalo, lentynoje, arba šalia židinio, šie papuošalai bus įtraukti žavinga liesti savo Kalėdų dekoro.

4.Universalus Apdaila: Puikus atostogų šalys ir Kalėdų susibūrimus, šie papuošalai gali būti naudojama papuošti savo partijos kambaryje arba pridėti švenčių prisiliesti prie bet kokios erdvės.Jų lengvos konstrukcijos daro juos lengva pakabinti ir judėti, kaip reikia.

5.Aukštos Kokybės Gaminys: Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, šių Kalėdų durų papuošalai yra pastatytas paskutinis.Jų kūrybinis dizainas ir dėmesį į detales, kad juos patvarus ir ilgalaikis, be savo šventės dekoracijas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Mediena

Dydis: 6.3*6*11.2 cm

Tinka: Patalpų kambario apdaila

Skelbimas:

1.Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.

2.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 * Kalėdų Kabantys Papuošalai

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Jeigu jums iškilo klausimų, dėl užsakymų prašome elgtis ramiai ir susisiekti su mumis pirmą, mes suteikiame jums patenkinti atsakymą.Nes jūsų parama yra mūsų varomoji jėga.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Rinkinys Tipas no
  • Elektroninis no

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: