Meniu

Iš anksto Filtrai Suderinama Dyson DC37, DC39, DC28, DC53 Serijos Absoliutus Belaidžiai Dulkių Pakeičia det 923413-01

Iš anksto Filtrai Suderinama Dyson DC37, DC39, DC28, DC53 Serijos Absoliutus Belaidžiai Dulkių Pakeičia det 923413-01
€7.61
€12.07
SKU#: p18471 Sandėlyje
  • Kategorijos : Elektrinės Gruzdintuvės
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

[Aukščiausios Kokybės Medžiagos:] Pagaminta iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, tai padeda padidinti ilgaamžiškumą ir efektyvumą, dulkių siurblį, kad jūsų kambarys švarus ir pagerinti oro kokybę.

[Labai Efektyvus Filtravimo Technologija:] Aukšto efektyvumo pre-filtras ir HEPA post-filtras gali veiksmingai blokuoti smulkių dalelių, dulkių, plaukų, šiukšles, žiedadulkės ir kt., užtikrinti švarią ir higienišką aplinką patalpoje.

[Puikiai Tinka:] Po bandymo, jis yra visiškai suderinamas su Dyson DC37, DC39, DC28, DC53 Serijos dulkių siurbliams.Vietoj to, Dalis NE. 923413-01, ji yra paprasta naudoti ir pakeisti be papildomų įrankių.

[Lengva Valyti:], Atsižvelgiant į aplinkos ir naudojimo dažnumo, rekomenduojama pakeisti filtrą kas 3-6 mėnesius.Per šį laikotarpį, jis gali būti naudojamas vėl po valymo ir džiovinimo kiekvieną mėnesį.

[Pareigos:]HEPA filtravimo sistema fiksuoja ir ruoniai 99.9% žiedadulkių ir smulkios dalelės, kaip mažas, kaip 0.1 Mikrometrų, pvz., dūmų, dulkių ir pan.Apsaugokite savo šeimą nuo kvėpavimo problemų ir mėgautis gera ir patogi gyvenamoji aplinka.

Spalva: mėlyna

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x Pre Variklio Filtras

1 x Valymo šepetėlis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: