Meniu

Šviesos Padangų Liuminescencinės Vožtuvo Stiebo S Švyti Tamsoje Oro S Padengti Apšviestas Atsparus Korozijai Padangų Automobiliai, Dviračiai

  • Namuose
  • Dėvėti Dalys
  • Šviesos Padangų Liuminescencinės Vožtuvo Stiebo S Švyti Tamsoje Oro S Padengti Apšviestas Atsparus Korozijai Padangų Automobiliai, Dviračiai
Šviesos Padangų Liuminescencinės Vožtuvo Stiebo S Švyti Tamsoje Oro S Padengti Apšviestas Atsparus Korozijai Padangų Automobiliai, Dviračiai
€1.94
€3.89
SKU#: p18392 Sandėlyje
  • Kategorijos : Dėvėti Dalys
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Aprašymas:

Tai padanga, vožtuvo stiebo dangtelis yra pagamintas iš ABS ir fosforo medžiagą, kuri yra patvari, praktiška ir turi ilgą gyvenimą.Duoti jūsų automobilio unikalus prabangos atrodo, kad yra gražus ir apakinti.

Mūsų padangų vožtuvų dangteliai turi gumos sandarikliai viduje, sukurti griežtesnė, veiksmingiau antspaudas.Šis projektas, siekiant išvengti oro nuotėkis gali veiksmingai pagerinti vairavimo saugumą.

Specifikacija:

Pavadinimas: Dienos Šviesos Vožtuvas Dangteliai

Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: ABS + fosforinės

Pakavimo sąrašas:

4 x Liuminescencinės Vožtuvas Dangteliai

Pastaba:

1.Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2.Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Patvarus ir Praktiškas】Tai padangų vožtuvo stiebo dangtelis yra pagamintas iš ABS ir fosforo medžiagą, kuri yra patvari, praktiška ir turi ilgą gyvenimą.Duoti jūsų automobilio unikalus prabangos atrodo, kad yra gražus ir apakinti.

2.【Išvengti Oro Nutekėjimas】Padangų Vožtuvas s naudoti gumos sandarikliai formos griežtesnė ir veiksmingiau antspaudas.Taigi, nėra oro nutekėjimo per ilgas, sunku vairuoti.

3.【Universalus Naudoja】Liuminescencinės Automobilių Padangų Vožtuvas s yra labai praktiška, kurie gali būti naudojami visų standartinių padangų dviračių, automobilių, Džipai, sunkvežimiai, transporto priemonės, automobiliai, sunkvežimiai ir kt.

4.【Patogus Įdiegti】Šviesos Padangų Rinkinį sudaro 4 kamieninių s, kuri gali būti lengvai priveržti ranka, be jokių papildomų įrankių, labai paprasta ir patogu.

5.【Apsauga nuo dulkių ir Rainproof】Automobilių Padangų Vožtuvas s trukdyti oro nuotėkio ir izoliuoja purvą, dulkes, pelenai ir lietaus padangų vožtuvas core.Veiksmingai saugo padangos geros būklės ir prailginti tarnavimo padangos.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Medžiaga ABS + fosforinės

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: