Meniu

Anti Rūko Purškimo Už Lango Kūrybos 100ml Automobilių Langų Valiklį Purkšti Momentinių Ilgalaikį Anti Rūko Purškimo auto Automobilis Priedai

Anti Rūko Purškimo Už Lango Kūrybos 100ml Automobilių Langų Valiklį Purkšti Momentinių Ilgalaikį Anti Rūko Purškimo auto Automobilis Priedai
€5.90
€11.81
SKU#: p15753 Sandėlyje
  • Kategorijos : Automobilių Plovimas Ir Priežiūra
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Kulka Taškų:

1.Labai Veiksminga Anti-Rūko: Patirtis aiškiau ir nepertraukiamas akyse su mūsų labai veiksminga anti-rūko purkštuvu, kuris apsaugo lęšius aišku, užkertant kelią rūko build-up, sumažinti regėjimo sutrikimai ir aiškios žvilgsnio net ir drėgnomis sąlygomis.

2.Daug Funkcijų: Saugo jūsų akiniai rūkas-nemokamai su mūsų anti-rūko purkštuvu.Gauti realaus laiko apsauga nuo rūko, bet kokioje situacijoje, puikiai plaukimo akiniai ir panaudoti įvairiais tikslais.Atsisveikinti su neryškus akyse!

3.Paprasta Naudoti: Mūsų Kovos Rūko Purkštuvu yra idealus sprendimas aprasojęs-up lęšius.Purškimo ir nuvalykite švelniai ir tolygiai ant švarios akių paviršių.Jos greitai-džiovinimo formulė leidžia lengvai naudoti.Mėgaukitės patobulintas matomumą ir saugumą be jokių garinimo.

4.Patvarus Apsauga: atsisveikinti su foggy akiniai su mūsų Kovos Rūko Purkštuvu.Jos ilgalaikį formulė užtikrina aiškią lęšiai net po ilgų.Nereikia nuolat nuplaukite arba nuvalykite, mūsų spray suteikia patikimą apsaugą nuo garinimo laikui bėgant.

5.Saugus ir Patikimas: Laikykite savo žvilgsnio visiškai aišku, per sporto ar veiklos, kad produktas yra saugus ir ne dirgina, paliekant jokios žalos nešiojantiems lęšius.

Aprašymas :

Išlaikyti savo lęšiai, aišku, su mūsų Multi-purpose Anti Rūko Purškimo Akinius.Tai aukštos kokybės formulė greitai džiūsta ir suteikia ilgalaikį, veiksmingą apsaugą nuo garinimo per tam tikrą laikotarpį.Atsisveikinti su aprasojęs-iki akinius geras!

Techniniai duomenys :

Talpa: apie 100 ml

Kokios patarimai:

1. Dėl šių priežasčių monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžių, gali būti nežymūs spalvų skirtumai nuotraukų iš kai kurių produktų.Spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

Pakavimo Sąrašas:

1*Akiniai Anti Rūko Purkštuvu

  • Specialios Funkcijos Vandenį Atstumiantis
  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Prekės Svoris 118g
  • Prekės Tomas 100ml

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: