Meniu

Vaikai Hd Plaukimo Akinius Ryškių Spalvų, plaukimo Akiniai Anti UV Vandens Akiniai Baseinas Paplūdimys Baseinas

Vaikai Hd Plaukimo Akinius Ryškių Spalvų, plaukimo Akiniai Anti UV Vandens Akiniai Baseinas Paplūdimys Baseinas
€4.22
€8.46
SKU#: p149264 Sandėlyje
  • Kategorijos : Kitos Sporto Šakos Ir Pramogos
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Featuring atsparus smūgiams ir labai atsparus smūgiams PC lęšiai, šie akiniai užtikrina saugų globos be stimuliacijos.Su profesionalių UV indeksas iki 400+ ir naudinga dizaino, šie akiniai yra puikiai tinka bet kokio vandens veikla.

Specifikacija.

Objektyvo medžiagos: poli

Tarpinė medžiaga: PVC

Ekrano užsklandą medžiaga: silikonas

Gaminio dydis: apie 15x5cm/5.91x1.97 cm

Svoris: 100g

Paketas, Sąrašas:

vaikai plaukimo akiniai*1pai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patikima Medžiaga: Pagaminti iš pageidaujamas aukštos kokybės PVC, kad mūsų vaikai plaukimo akiniai užtikrina saugų priežiūros, be jokio dirginimo ar diskomforto į savo vaiko akis, užtikrinant, patyrusiems akių apsauga per visą vandens veikla.

2.Gerai hermetizuoja: Šie vaikai plaukimo akiniai turi vandeniui sandarinimo našumą, kuris neleidžia vandeniui patekti į akis, minkštas ir patogus medžiaga, kuri yra tinkamas veido odos ir smūgiams atsparus dizainas, kad yra saugus naudoti.

3.Krištolo skaidrumo Vaizdai: Suteikite savo vaikui gyvą ir užgriozdinti povandeninį patirtį su mūsų labai atsparus smūgiams PC lęšių, kurie būna aiškus ir permatomas, siūlanti Aukštos raiškos Objektyvas.

4.Atsparus vandeniui ir UV apsauga: Išlaikyti savo vaikų akis, saugiai ir patogiai su šiais plaukimo akiniai, kuriuos turime profesionalių UV indeksas iki 400+ ir yra nepralaidi vandeniui dizainas.

5.Optimizuotas Dizainas: Džiaugtis be jokio vargo plaukimo patirtį su šių vaikų plaukimo akiniai.Featuring greitai dizainas, lengva reguliuoti, bei atminties atšokusio kamuolio, jie yra minkšti ir patogūs, ir pasiūlyti greitą atgalinį nekeičiant formos.Objektyvo diržo sagtį ir ergonomiška tinka užtikrinti optimalų našumą.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris vaikai plaukimo akiniai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: