Meniu

USB Automobilinis Įkroviklis, mobiliųjų Telefonų, Automobilių Įkrovikliai, Automobilių Lengvesni Įkroviklis Tvirtą Sąsają Greito Įkrovimo Automobilinis Įkroviklis mobilusis Telefonas

  • Namuose
  • Motociklo Įranga Ir Dalys
  • USB Automobilinis Įkroviklis, mobiliųjų Telefonų, Automobilių Įkrovikliai, Automobilių Lengvesni Įkroviklis Tvirtą Sąsają Greito Įkrovimo Automobilinis Įkroviklis mobilusis Telefonas
USB Automobilinis Įkroviklis, mobiliųjų Telefonų, Automobilių Įkrovikliai, Automobilių Lengvesni Įkroviklis Tvirtą Sąsają Greito Įkrovimo Automobilinis Įkroviklis mobilusis Telefonas
€9.59
€19.17
SKU#: p14530 Sandėlyje
  • Kategorijos : Motociklo Įranga Ir Dalys
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Aprašymai:

Išlaikyti savo mobilųjį telefoną maitina eiti su šis patvarus ir patogus automobilinis telefono kroviklis.Ji yra lanksti lizdą, kuris gali būti pakoreguota, kad atitiktų bet kuria kryptimi ir pareigas jūsų automobilį.Ji taip pat apsaugo jūsų įrenginį nuo per didelė įkrova, per iškrovimas, perkaitimo, ir kitas galimas žalos atlyginimo.Įsitikinkite, kad jūsų įkrovimo procesas būtų sklandus ir be jokio vargo su automobilinio telefono įkroviklį.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Automobilinis Įkroviklis

Medžiaga: ABS, PC

Svoris: apie 120 g

Produktų Sąrašas:

1*Automobilinis Įkroviklis

Pastabos:

Prašome leisti 0,5 cm/0.20 klaidų dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patikimas Ryšys: Tai Automobilinis Įkroviklis funkcijos tvirta ir stabili sąsają, kuri saugiai jungiamas į automobilio elektros lizdą.Jis nebus purtyti arba atjungti net neapdorotų vietovių.Mėgaukitės sklandžiai ir netrikdomai įkrovimo patirties su šiuo automobiliniu krovikliu.

2.Stiprus ABS: Pagamintas iš patvaraus ABS+PC medžiagos, tai USB Automobilinis Įkroviklis gali atlaikyti aukštą temperatūrą ir išvengti deformacijos arba sudužęs.Tai užtikrina saugų ir patikimą įkrauti savo prietaisus.

3.Smart Pritaikymas: Su smart lustą, kuris gali atpažinti ir prisitaikyti prie įvairių prietaisų, šis Telefonas Automobilinis Įkroviklis užtikrina, kad jūsų prietaisas yra saugus perkrovimas, per iškrovimas, perkaitimo, ir kitų pavojų.

4.Greitas Montavimas: Tai Automobilinis Įkroviklis USB suteikia jums laisvę koreguoti kryptį ir poziciją lizdas, pagal jūsų pageidavimus.Ji neturi naudoti lengvesni skylę arba pakenkti jūsų vairuotojo akyse arba saugos.

5.Platus Naudojimas: Šis Telefonas Įkroviklis universalus prietaisas, kuris gali galia iki įvairius prietaisus savo transporto priemonės, pvz., mobilųjį telefoną, automobilį, šaldytuvas, butas navigacijos ir daugiau.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Tipas ABS

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: