Meniu

3D Animaciją, Automobilių Lipdukai Kūrybos Šunys, Įtrūkimų PVC Lipdukai, Auto, Automobilių Lipdukai, Decal Automobilių optikos Reikmenys Apdaila

3D Animaciją, Automobilių Lipdukai Kūrybos Šunys, Įtrūkimų PVC Lipdukai, Auto, Automobilių Lipdukai, Decal Automobilių optikos Reikmenys Apdaila
€3.23
€6.45
SKU#: p144943 Sandėlyje
  • Kategorijos : Dekoratyviniai & Valymas Ir Apsauga
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Aprašymas:

Unikalus šuo lipdukus klijuoti prie beveik bet kokio lygaus paviršiaus ir yra puikus puošti savo automobilių, sunkvežimių, langai ir durys, šaldytuvas, čerpių, sienos, veidrodžiai, tualetai, kompiuterių ir daugiau.Pasirodo, kad tai taip paprasta, kad kitą furry draugui namuose.

Specifikacija:

Pavadinimas: Šunų Kreko Automobilių Lipdukas

Produkto dydis: apie 6.7 į/17.01 cm ilgio, B ir C yra apie 11.8 į/29.97 cm ilgio

Taikoma pozicija: bet kokio lygaus paviršiaus, pavyzdžiui, kūno, durys, miegamojo ir kt.

Pakavimo Sąrašas:

1*lipdukas

Pastaba:

Nuotraukos neatspindi tikrojo dydžio.Čia yra skaitmeninis pavyzdys demonstravimo tikslais.Kad lipdukas tinka 100% savo erdvę, jums reikia išmatuoti savo vietos.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Tvirtas ir atsparus Vandeniui】Automobilių Kreko Šuo Lipdukas yra pagamintas iš aukštos kokybės vinilo medžiagos, kuri yra ilgaamžė ir atspari vandeniui.Mūsų ilgalaikių bandymų, šaltomis žiemomis ir grubus keliai, lipdukai niekada atėjo ne.

2.【Lengva Naudoti】Don ne nerimauti klijuoti, plaukų, raukšlių, arba išblukimo.Pašalinti klijų ant nugaros ir naudoti Juokinga Kreko Šuo Automobilių Lipdukas tiesiai ant lygaus paviršiaus.

3.【Lengvai Lupasi】, Kai norite pašalinti, ar perkelti į kitą vietą aplinkosaugos ¾enklelis, nes bloga pozicija, jūs galite lengvai nulupkite lipduką, nepaliekant jokių žymių. 3D Pet Automobilių Lipdukas skiriasi nuo įprastos lipnios etiketės.

4.【Papuošti Savo Erdvę】tikroviškus vaizdus ir 3D efektus, jums reikės tik kelių minučių, kad erdvė unikalus.Aš tikiu, kad jums bus naudinga, užimtas ir subtilūs žmonės.Parsinešti jį namo, ir parodyti, kad "PASIDARYK pats"!

5.【Plačiam Naudojimo】Gyvūnų Kreko Automobilių Lipdukas ypač tinka puošti savo automobilių, sunkvežimių, langai ir durys, šaldytuvas, plytelių siena, veidrodis, tualeto, kompiuteriu ir kt.Manome, kad tai yra pamėgta tarp visų šunų mylėtojai!

  • Elemento Ilgio 0.0inch
  • Elemento Plotis 0.0inch
  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Elemento Aukštis 0.0inch
  • Prekės Svoris 1.0kg

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: