Meniu

Automobilių Piltuvą Automobilių Plačiai Burnos Universalus Piltuvėlis Automobilių Pratęsimo Vamzdžio Kanalo Degalinėse Priemonė Tinka Dauguma Cisternas

Automobilių Piltuvą Automobilių Plačiai Burnos Universalus Piltuvėlis Automobilių Pratęsimo Vamzdžio Kanalo Degalinėse Priemonė Tinka Dauguma Cisternas
€3.46
€6.93
SKU#: p13133 Sandėlyje
  • Kategorijos : Automobilių Ir Motociklų Remontas
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Aprašymas:

Automobilių degalų piltuvą (su filtru), lengva naudoti, patogu pasipildyti degalų.

Platų kaklą ir platus snapelis leidžia greitai užpildymo, nėra netvarka, ne išsiliejimas, anti-splash dizaino sprendimus tai universalus piltuvėlis svarbus, be savo automobilio rinkinys.

Piltuvas turi rankena, lengvas aptarnavimas, lankstus snapelis leidžia tiksli pristatymo nukreiptų skysčių, ir piltuvėlis turi puikiai siauras postringauti, kad lengvai telpa į daugelį kliūčių, kad būtų išvengta išsiliejimo.

Specifikacija:

1. Gaminio Dydis (apytiksl.): Bendras ilgis po ryšys: ne didesnis kaip 36 cm / 14.17 į

Kamino ilgis: 17,5 CM / 6.89 į

Vieną vamzdelio ilgis: 24.1 CM / 9.49 į

Taurės ratlankio skersmuo: 13.9 CM / 5.47 į

Vidinis skersmuo: 11.2 CM / 4.41 į

Angos skersmuo: 1.1 CM / 0.43 į

2. Gaminio Medžiaga: anti-static, inžinerijos pp

Pakavimo Sąrašas:

Variklio Alyvos Piltuvėlį x 1

Pastaba:

Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali sukelti skirtingas spalvų, nei realiame gyvenime.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Kokybės Medžiagos PP】, Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos PP, Automobilio ir Motociklo Variklio Piltuvą yra lankstus snapelis, stačiu kampu postringauti, ir nuimamas filtras.

2.【Idealus Dizainas】Tai universalus piltuvėlis yra suprojektuoti su plačiu kaklu ir platų piltuvėlį, kad būtų galima greitai užpildyti, ne netvarka, ne išsiliejimas, anti-splash.Jis yra svarbus, be savo automobilio rinkinys.

3.【Patogus Naudoti】Patogu naudoti, laiko taupymo pildymo įrankis.Lašinamas-Nemokamas Alyvos Filtras Piltuvėlis turi lankstus snapelis, kuris leidžia tiksliai pristatymo nukreiptų skysčių, yra rankena, lengva naudoti.

4.【Multi-Purpose】Multi-purpose piltuvėlio yra saugus ir paprastas naudoti vandens, tepalo, ir skysčių automobiliai, sunkvežimiai, mikroautobusai, motociklai, ir įvairių transporto priemonių.

5.【Nešiojamų ir Erdvės Taupymo】degalų piltuvą užima minimaliai vietos ir yra lengvai parduotuvėje.Alyvos Piltuvėlį su Filtras yra kompaktiškas ir lengvas nešioti, lengvas ir nešiojamas.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: