Meniu

Automobilių Stiklo Lipdukas Grandiklis, Vonios Plytelės Grandiklis, Įrankių Automobilių Filmas Grandiklis, Žuvų Bakas Caulk Grandiklis Priemonė Grindų Siūlės Valymo Priemonės

  • Namuose
  • Automobilių Plovimas Ir Priežiūra
  • Automobilių Stiklo Lipdukas Grandiklis, Vonios Plytelės Grandiklis, Įrankių Automobilių Filmas Grandiklis, Žuvų Bakas Caulk Grandiklis Priemonė Grindų Siūlės Valymo Priemonės
Automobilių Stiklo Lipdukas Grandiklis, Vonios Plytelės Grandiklis, Įrankių Automobilių Filmas Grandiklis, Žuvų Bakas Caulk Grandiklis Priemonė Grindų Siūlės Valymo Priemonės
€0.05
€0.07
SKU#: p11420 Sandėlyje
  • Kategorijos : Automobilių Plovimas Ir Priežiūra
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Kelią naudojimo nuovargį, ergonomiškas dizainas.Ji ateina su dviejų tipų grandiklis vadovai universalus naudojimas.Mėgaukitės nesibraižantys valymo jūsų lauko reklamos poreikius.

Produkto svoris: apie 50g

Gaminio dydis: 10.5x4cm/4.13x1.57 cm, 4x2cm/1.57x0.79 cm

Gaminio medžiaga: PP/metalo

Gaminio pakuotės: OPP krepšys

Kokios patarimai:

1. Dėl šių priežasčių monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžių, gali būti nežymūs spalvų skirtumai nuotraukų iš kai kurių produktų.Spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

Produktų Sąrašas:

Valymo grandiklis*1pcs, Atsitiktinai grandiklis galvą*1pcs

arba

Metalo grandiklis galvą*1pcs

arba

Kitų medžiagų grandiklis galvą*1pcs

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Streso Grandymo: Featuring ergonomiška kreivė ir S-formos grandiklis, šio automobilio stiklo lipdukas grandiklis yra patogi rankena, kuri suteikia atpalaiduojantį grandymo proceso, o užkirsti kelią naudojimo nuovargis dėl lengvas grandymo patirtis.

2.360 Laipsnis Dizainas: Mėgautis besiūlių grandymo veiksmų su mūsų automobilio stiklo lipdukas grandiklis.Dėka jo novatoriškos 360 laipsnių dizaino, galite išvalyti jūsų automobilio langai iš visų pusių, paliekant nešvarių dėmių už.

3.Dviejų tipų vadovai: Pagaminti iš tamprios medžiagos ir metalų, šio automobilio stiklo lipdukas grandiklis turi diferencijuoti grandiklis galvą, kad gali dirbti bet kokį lipduką.Ji taip pat ateina su dviejų tipų grandiklis vadovai skirtingais tikslais.

4.Nesibraižantys priežiūra: Stiklų lipdukas grandiklis pašalina sausas klijų, UV klijai ir poliarizaciniai filmas.Besiūliai grandymo veiksmai užtikrina išsamų baigti kiekvieną kartą.Nebus pažeisti ekraną.

5.Įvairioms reikmėms: Tai automobilio stiklo lipdukas grandiklis pašalinti lipdukai, klijai, tepalai, ir caulk nuo įvairių paviršių, pvz., automobilio stiklai, planšetiniai kompiuteriai, mobilieji telefonai, virtuvės prietaisai, grindų, lauko reklama, ir namų puošmena.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: