Meniu

Golfo Kamuolys Rankšluostį Juokinga Mens Golfo Rankšluostį Su Karabinai Pliurpalas Juoda Golfo Rpg Minkštas Nešiojamas Golfo Valymo Skudurai Golfo Reikmenys

  • Namuose
  • Kitos Sporto Šakos Ir Pramogos
  • Golfo Kamuolys Rankšluostį Juokinga Mens Golfo Rankšluostį Su Karabinai Pliurpalas Juoda Golfo Rpg Minkštas Nešiojamas Golfo Valymo Skudurai Golfo Reikmenys
Golfo Kamuolys Rankšluostį Juokinga Mens Golfo Rankšluostį Su Karabinai Pliurpalas Juoda Golfo Rpg Minkštas Nešiojamas Golfo Valymo Skudurai Golfo Reikmenys
€4.66
€6.66
SKU#: p9784 Sandėlyje
  • Kategorijos : Kitos Sporto Šakos Ir Pramogos
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Šis golfo klubas rankšluostį yra specialiai sukurta už golfo.Pagamintas su minkšta ir absorbentas mikropluošto medžiaga, ji gali būti naudojama siekiant sunaikinti prakaitas nuo kaktos, kaklo, rankų ir pan.Naudoti ją bet kuriuo metu, bet kur, žinoma.Puikus aksesuaras bet golfas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Golfo Krepšys Rankšluostį

Gaminio dydis: apie 46x38cm/18.11x14.96 cm

Svoris: apie 85g

Pakavimo Sąrašas:

1 x Golf Maišelį Rankšluostį

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tikslumas ir Veiksmingumas: Dėka savo pliurpalas pledas audinio, tai mikropluošto rankšluostis suteikia neprilygstamą valymo veiklos rezultatus už jūsų klubai ir kamuoliukus.Jos minkštos ir absorbentas pobūdžio užtikrinamas švelnus, bet efektyvus gera, leidžia jums žaisti su didesnio tikslumo ir efektyvumo.

2.Lengvas ir Kvėpuojantis: Golfo kamuolys rankšluostį naudoja aukštos kokybės mikropluošto medžiaga, kuri yra lengvas ir kvėpuojantis, greitai sugeria kūno prakaito, ir saugo odą, sausa ir patogi.

3.Skirtingų Tekstūrų: 1 pusėje apliejimo klubai ir kitos pusės apliejimo kamuolys, mūsų mikropluošto golfo rankšluostį, yra universalus ir efektyvus priedų specialiai golf.

4.Patogus ir Universalus: Laikykite savo golfo įranga švarus, tai mikropluošto golfo rankšluostį, kuris gali būti patogiai prie savo krepšio ar diržo komplekte karabinai.Lengvas ir nešiojamas, jūs galite jį pasiimti su savimi bet kur ir naudoti ją bet kuriuo metu jums reikia.

5.Multi Naudojimas: Naudojamas nuvalyti prakaito nuo kaktos, kaklo, rankų, ir dar daugiau, šis mikropluošto sporto rankšluostį didina sportininko meistriškumą.Nuo golfo iki jogos ir už jos ribų, išlaikyti savo rankose sausas optimaliai sėkmės, lauke ar sporto salėje.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Medžiaga 100% Poliesteris

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: