Meniu

Golfo Kamuolys Turėtojas Nešiojamų Atveju, Jei Golfo Kamuoliuką Saugojimo Krepšys Golfo Maišelis Su Tee Turėtojas Turi 3 Golfo Kamuoliukus, Golfo Reikmenys Priedai

Golfo Kamuolys Turėtojas Nešiojamų Atveju, Jei Golfo Kamuoliuką Saugojimo Krepšys Golfo Maišelis Su Tee Turėtojas Turi 3 Golfo Kamuoliukus, Golfo Reikmenys Priedai
€2.89
€4.12
SKU#: p6343 Sandėlyje
  • Kategorijos : Sportinė Avalynė,Apranga Ir Aksesuarai
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Mūsų šaulių ir lengvųjų golfo maišelis maišas savybės žavinga saulėgrąžų dizainas.Tai minkštos ir gali būti pakabinti ant diržo lengva prieiga, o golfo ar bet kurios kitos veiklos lauke.Idealiai tinka ir plačiai taikomas scenarijų.

Specifikacija:

Produkto svoris: 25g

Gaminio medžiaga: nardymas medžiaga

Gaminio dydis: 5*5*15CM|1.96*1.96*5.90 cm

Pakavimo Sąrašas:

1* Golfo Kamuolys Turėtojas

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Stilingas Pasirinkimas: 8 pasirinkimų gyvūnų arba saulėgrąžų modelius, golfo kamuolys dėklas turi daug ką pasiūlyti.Pakankamą kiekį pilnas modelio atitikimo.

2.Nešiojamų Patogumui: matmenys 5 x 15 cm / skirti 1,96 x 5.90 cm, golfo kamuolys maišelis gali turėti iki 3 kamuolius.Ji yra būtina turėti pastangų golfo kamuolys prieinamumą.

3.Idealus Ilgaamžiškumas: Golfo kamuoliukų dėklas suteikia patikimą apsaugą savo kamuoliukus.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, tai pakankamai tvirta, kad nebūtų galima lengvai nutraukti, bet vis dar pakankamai patogus nešiotis, per savo žaidimą.

4.Naujoviškas Atleidžiantis Dizainas: Šį golfo kamuoliukų dėklas priima 2-hole dizaino, kuris leidžia jums lengvai išleidimo golfo kamuoliukus.Jį galima pakabinti ant diržo ar golfo klubas krepšys tvirtas diržo, todėl jį patogu ir praktiška golfo mėgėjams.

5.Lanksti Galimybė: Šis golfo kamuolys maišelis yra puikus išlaikyti mažų asmeninių daiktų, organizavo per turnyruose ir varžybose, ar kaip paprastas krepšys savo golfo kamuoliukus.Jūs galite taip pat naudoti ją treniruotes, pramogų, ar kaip kasdieninis lauko maišelį.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas liilaimic
  • Medžiaga nailonas

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: