Meniu

1pc Kalėdų Vaško Antspaudą Spaudus Galva Su medžio Rankena Dovana Dažų Dekoro Santa Claus Antspaudas Amatų Šventė, Kalėdų Ugnies F1Z3

  • Namuose
  • Mokyklos Reikmenys
  • 1pc Kalėdų Vaško Antspaudą Spaudus Galva Su medžio Rankena Dovana Dažų Dekoro Santa Claus Antspaudas Amatų Šventė, Kalėdų Ugnies F1Z3
1pc Kalėdų Vaško Antspaudą Spaudus Galva Su medžio Rankena Dovana Dažų Dekoro Santa Claus Antspaudas Amatų Šventė, Kalėdų Ugnies F1Z3
€1.09
€1.68
SKU#: p3544 Sandėlyje
  • Kategorijos : Mokyklos Reikmenys
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Produkto Aprašymas:

1. Produkto pavadinimas: Kalėdų Vaško Antspaudą Spaudus Galva Su medine Rankena

2. Gaminio dydis: dydis šis antspaudas yra maždaug 8.9x2.5cm/3.5x0.98 cm.

3. Produkto stilius: antspaudas

4. Medžiaga: medinis

Produkto savybės:

1. Išskirtinį dizainą: Šis rinkinys Kalėdų serija gaisro dažų antspaudai yra įkvėpta Kalėdų tema.Kiekvienas antspaudas yra gražiai suprojektuota mielas Kalėdų elementai, pavyzdžiui, Kalėdų Senelis, Kalėdų eglutės, snaigės ir kt.Jie padarys jūsų laiškų, amatų ir švenčių dekoravimas daugiau švenčių.

2. Aišku, modelis: Kiekvienas antspaudas turi aiškų modelį su smulkių detalių, kuriomis gali palikti aiškus ir gražus raštas dėl įvairių medžiagų, tokių kaip vokai, popierius, rankų darbo gaminius ir kt.Jie įtraukti profesinės ir sudėtingų baigti savo darbą.

3. Daugiafunkcinis naudojimas: Šis rinkinys ruoniai yra ne tik tinka raidės ir rankdarbių, bet taip pat tinka įvairiomis progomis, pavyzdžiui, atostogų apdaila, sveikinimo atviruką, todėl, "PASIDARYK pats" rankdarbiai ir kt.Galite laisvai derinti skirtingų skyrių, kiek reikia sukurti unikalų poveikį.

4. Puikus pasirinkimas dovana suteikia: Tai gaisro dažų sandariklio yra puikus pasirinkimas dovanų duoti, leisti savo draugams ir šeimos nariams pajusti šilumą ir džiaugsmą Kalėdų.

Dėmesio:

1.Kaip mes visi žinome, skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, ir nekilnojamojo spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje.

2.Dėl vadovo matavimo, dydis gali turėti klaida kelių centimetrų

Vežimą sudaro:

1pc antspaudas

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: