Meniu

Drėgmė Valiklis Kambarys Hangable Spinta Sausinimo Maišelis Sugeria Vandenį, Drėgmę Hangable Desikantas 4.58 oz Pack Drėgmės

  • Namuose
  • Namų Ūkio Merchandises
  • Drėgmė Valiklis Kambarys Hangable Spinta Sausinimo Maišelis Sugeria Vandenį, Drėgmę Hangable Desikantas 4.58 oz Pack Drėgmės
Drėgmė Valiklis Kambarys Hangable Spinta Sausinimo Maišelis Sugeria Vandenį, Drėgmę Hangable Desikantas 4.58 oz Pack Drėgmės
€11.68
€23.36
SKU#: p2229 Sandėlyje
  • Kategorijos : Namų Ūkio Merchandises
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Kulka Taškų:

1.Didelės Talpos Sausintuvo: Tai drėgmės valiklis kambaryje yra 130g didelės talpos specialią medžiagą, kuri gali sugerti drėgmę be drėgnumo.Ji yra saugi ir patikima, naudojant fizinę sausinimas.

2.Oro Kokybės Stipriklis: Tai drėgmės valiklis kambario veiksmingai pašalina kvapus ir leis patalynė bekvapį, sukurti šviežią ir sveiką aplinką jums ir jūsų šeimai.

3.Didelio našumo Drėgmės Absorbcija: Į sferinės dalelės, ši drėgmė valiklis turi didesnį paviršiaus plotą, be sąlyčio su oru, kuris pagerina drėgmės absorbcijos efektyvumą.

4.Įvairias programas: Šis produktas veiksmingai pašalina drėgmės perteklių iš drėgnas arba sustingęs erdvių, tokių kaip virtuvė, vonios kambarys, drabužinė, spinta, ar sandėliavimo patalpos.

5.Lankstus Kablys Dizainas: Šį drėgmės valiklis kambaryje yra kablys dizaino, kad gali sutaupyti vietos ir būti pakankamai stiprus, kad nepriklauso.Jūs galite pakeisti padėtį, kablys, ne bus, kad atitiktų jūsų poreikius.

Aprašymas:

Išlaikyti savo spinta ir virtuvė, švieži, su šių oro drėgnumas krepšiai!Suvokti drėgmės ore, tvirtai, gerinant oro kokybę.Pagamintas su Kalcio Chloridas ir aktyvuotos Anglies Granulių, ji yra stipri ir nepriklauso.Atsisveikinti su musty ir pasenusi kvapus.

Pavadinimas: spinta sausintuvo krepšiai

Sudėtis: Kalcio Chloridas/Aktyvintos Anglies Granulės

Specifikacija: 130g/maišelis

Dydis: 44.5*16cm/17.5*6.29 į

Atsargumo priemonės:

1. Nereikia ašarų atidaryti išorinį maišą paketo, kai jie nėra naudojami, siekiant užkirsti kelią produkto nepatektų šlapios.

2. Prašome laikyti maišelį kūno fxing vertikaliai ant kablio, nėra nustatyti jį naudoti, ir nereikia minkyti arba išspausti maišelį kūną, kad nebūtų pažeistos pakuotės.

3. Produkto sudėtyje yra Kalcio Chloridas, vengia kontakto su akimis ir oda, yra nevalgoma, ir kitoms reikmėms.

4. Tuo atveju, atsitiktinio sąlyčio su akimis, odos, drabužių, baldų ir naudojimo metu, nedelsiant gerai praplauti vandeniu.Saugoti nuo vaikų laikyti atokiau nuo maisto ir gėrimų.

5. Jei pastebėsite nedidelį kiekį dalelių, kristalai arba milteliai maišelį, po atidarymo, tai yra normalus reiškinys, prašome naudoti jį su pasitikėjimu.Prašome laikyti sandarų išorinę pakuotę ir laikykite jį vėsioje ir sausoje vietoje.

Sąrašas:

drėgmė maišeliai garažas*1

arba

drėgmė maišeliai garažą*5

  • Modelio Numeris Hangable Spinta Sausinimo Krepšys
  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • is_custermized No
  • Drėgmės Absorbentas Tipas Drėgmės Absorbentas Krepšiai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: