Meniu

M. 2Pro 2280 Nvme Heatsink M. 2Pro SSD Heatsink Šilumos Mygtukai Aliuminio Šilumos Išsklaidymo Band " Šiluminę Pagalvėlę M2 2280 Ssd

  • Namuose
  • Žaidimai Ir Priedai
  • M. 2Pro 2280 Nvme Heatsink M. 2Pro SSD Heatsink Šilumos Mygtukai Aliuminio Šilumos Išsklaidymo Band " Šiluminę Pagalvėlę M2 2280 Ssd
M. 2Pro 2280 Nvme Heatsink M. 2Pro SSD Heatsink Šilumos Mygtukai Aliuminio Šilumos Išsklaidymo Band " Šiluminę Pagalvėlę M2 2280 Ssd
€7.20
€10.75
SKU#: p2164 Sandėlyje
  • Kategorijos : Žaidimai Ir Priedai
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

1. Ultra-plonas M. 2pro Kietojo Disko Šilumos Kriaukle Aliuminio Lydinio Radiatoriaus Šilumos Kriaukle Šilumos Kriaukle Tinka PCIE SSD 2280

2. Paprasti objektai, vaidina svarbų vaidmenį.Kampiniai nukreipimo tipo viršutinis šilumos kriaukle, paprastų linijų ir metalo tekstūros, kurti paprastą pramonės stiliaus nukreipimo oro ortakio.

3. Visi aliuminio + anodo šlifavimas gydymas gali ne tik pagerinti išvaizdą visą mašiną, bet taip pat važiuoklės ortakyje yra įrengta su 45° linkę oro vadovo struktūra, kuri gali atimti šilumos kietojo ir diskas standžiojo disko kuo greičiau.

4. Srautų valdymo visos-aliuminio šilumos kriaukle. 45° linkę ventiliatorius kūno struktūra, su dviem aukštos kokybės šilumos-atlikti silikono šilumos šalintuvai (radiatoriai) ant viršutinės ir apatinės pusių, kurios gali greitai atlikti šilumos ir išvengti perkaitimo ir lėtėjimo.

5. Bendras šilumos išsklaidymo yra stipresnis.Šilumos išsiskyrimas yra ne tik viršuje, bet dryžuotas eilutės apačioje, taip pat padidinti šilumos išsklaidymo srityje, kuri gali pašalinti šilumos greičiau.

6. Tinka tik 2280 dydis M. 2 kietosios būsenos kaupiklius, parama, vienpusis ir dvipusis kietieji diskai (storis yra skirtingas, prašome pasirinkti atitinkamą radiatorius.

7. Tiek vienpusis ir dvipusis granulių M. 2 kietieji diskai gali būti naudojami.Produkto ateina su 3 šilumai išsklaidyti silikono lakštų.Vienpusis dalelių kietieji diskai naudoja 1mm silikagelio lapus, ir dvipusis dalelių kietieji diskai naudoja 0,5 mm silicio gelio lapais.

Taikoma priedų tipas: kietąjį diską

Taikoma prekės modelis: M. 2280 2 kietojo disko

Tipas: šilumos kriaukle

Triukšmo: Garso Išjungimo

Tarnavimo laikas: lifetime

Šilumos išsklaidymo būdas: šilumos kriaukle

Skaičių šilumos vamzdžiai: 9

Savybės: super tyliai

Spalva:A: raudona/B:sidabro /C: black

Medžiaga:aliuminio

Dydis: 7.3 x 2.36 x 1cm

Pakuotės Turinys:

1 x Šilumos kriaukle įstaiga

1 x Šilumos kriaukle bazės

2 x 0.5 mm, terminis tepalas

1 x 1mm terminis tepalas

4 x Šilumos kriaukle varžtas

1 x Atsuktuvas

1 x M2 screwmal tepalas

1 x 1mm terminis tepalas

4 x Šilumos kriaukle varžtas

1 x Atsuktuvas

1 x varžtas M2

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Suderinamos Prekės/Modelis "Microsoft"
  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Aksesuarai Tipas Pakeitimo Shell
  • Prekės Pavadinimas SODIAL

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: