Meniu

Balionas Klipai Balionas Stovi Balionų Girliandą Balionas Jungtys Dvigubas Balionas Modeliavimo Įrašą Balionas Kolonėlės Stovas Šalis

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Balionas Klipai Balionas Stovi Balionų Girliandą Balionas Jungtys Dvigubas Balionas Modeliavimo Įrašą Balionas Kolonėlės Stovas Šalis
Balionas Klipai Balionas Stovi Balionų Girliandą Balionas Jungtys Dvigubas Balionas Modeliavimo Įrašą Balionas Kolonėlės Stovas Šalis
€2.17
€3.10
SKU#: p192684 Sandėlyje
  • Kategorijos : Namai Ir Sodas
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Aprašymas:

Šių balionas klipai yra suprojektuoti su slyvų gėlių raštas, kad bus padaryti jūsų balionas apdaila daugiau spalvingas ir patrauklus.Jie yra lengvas ir patogus naudoti, tiesiog įrašo du balionai kartu ir viskas.Jokių įrankių, jokių rūpesčių, jokių bėdų.Jūs galite sutaupyti laiko ir energijos ir sutelkti dėmesį į mėgautis savo šaliai.Šių balionas klipai yra universalus ir gali patenkinti įvairių balionas formų ir dydžių.Nesvarbu, ar norite sukurti balionų arkos, balionas stovi, ar balionas gėlių, šie įrašai padės jums pasiekti jūsų norimą rezultatą.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas:Balionas Įrašus

Produkto svoris: (vidut.)5g

Gaminio dydis: (vidut.)7.6*7.6*0.1 cm/2.99*2.99*0.04 cm

Gaminio medžiaga: ABS

Pakavimo Sąrašas:

Balionas Įrašus *1

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Padidinti Jūsų Balionas Apdaila: Šių balionas įrašus leidžia sukurti apsvaiginimo slyvų gėlių, balionų, kad pridėti sluoksnių balionas apdailos ir sukurti trijų dimensijų įspūdis.Šių balionas įrašai idealiai tinka priėmimo romantišką ir šiltą atmosferą bet kuriuo atveju.

2.Paprasta Naudoti: Šių balionas įrašus, kad būtų lengva ir patogu pritvirtinti du balionai kartu.Jums nereikia jokių įrankių, tik įrašą ir eiti.Jūs galite baigti balionas sagtis diegimo ne laiku ir mėgautis nuostabiu balionas rodo.

3.Padaryti Jūsų Apdailos smagiau: Šiuos įrašus, tinka įvairių dydžių ir spalvų balionais, taip, galite nemokamai į rungtynes įvairius efektus.Jie yra paprastas ir tvirtas, todėl jūsų balionas apdailos kūrybingas ir lengvai.

4.Multi-Purpose: Šių balionas įrašus leidžia sukurti spalvingas balionų arkos ir girliandas jūsų vestuvių kambarys, šalis, ar gimtadienis, be problemų susiejimas ar klijuojant balionai.Jos yra greitai ir lengvai, sutaupyti laiko ir vargo iš knotting arba klijuoti balionai.

5.Universalus ir Elegantiškas: Tai dvigubas balionas modeliavimo įrašus galima kurti įvairias figūras ir modelius su savo balionai, pridedant daugiau kūrybiškumo ir įdomus savo šaliai.Laikikliai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, kuri gali atlaikyti spaudimą ir trukti ilgai.Mėgaukitės patvaresni ir meno balionas apdaila su šių įrašų.

  • Forma, Stilius Round
  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Proga Vestuvių & Sužadėtuvių
  • Modelio Numeris Slyvų Žiedų Formos Balionas Įrašus

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: