Meniu

Pėdų Tamburinas Mušamieji Perkusija Priemonė Su Nerūdijančio Plieno Jingle Bells Gitara, Būgnas Pagalbinė Priemonė Mušamieji

  • Namuose
  • Muzikos Instrumentai
  • Pėdų Tamburinas Mušamieji Perkusija Priemonė Su Nerūdijančio Plieno Jingle Bells Gitara, Būgnas Pagalbinė Priemonė Mušamieji
Pėdų Tamburinas Mušamieji Perkusija Priemonė Su Nerūdijančio Plieno Jingle Bells Gitara, Būgnas Pagalbinė Priemonė Mušamieji
€1.32
€3.89
SKU#: p1512 Sandėlyje
  • Kategorijos : Muzikos Instrumentai
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Pridėti naują dimensiją į savo muziką su mūsų pedalu shaker mušamieji!Keturios poros iš nerūdijančio plieno jingles, šią priemonę gali teikti šviesus, kibirkščiuojantis akcentai tinka bet kokio muzikos nustatymus.Jis pasižymi ergonomiško dizaino, kuris leidžia lengvai atidaryti ir uždaryti, kad tai yra labai naudinga jūsų žaisti.

Specifikacija:

Medžiaga: nerūdijantis plienas +ABS

Gaminio dydis: 100x60x40mm/3.9x2.4x1.6in

Svoris: 50g

Pakavimo Sąrašas:

Pėdų Tamburinas*1pcs

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pridėti Skambesys Savo Ritmai: Pakelti savo veiklos vargo su šiuo koja tamburinas.Bakstelėkite koją sukurti erdvus skambesys garso, puikiai tinka bet kokio muzikos nustatymus.

2.Patobulintas Veikimas: įtraukiant koja tamburinas tai šviesus ir kibirkščiuojantis garso, jūsų spektaklis bus pasiekti naujų aukštumų.Keturios poros iš nerūdijančio plieno jingles, tai tamburinas mišiniai, puikiai su cajons, djembes, bongos ar conga būgnai.

3.Lengvas naudojimas: Tai Koja Tamburinas, gali būti be vargo atidaryti ir uždaryti su paprasta uzsitiens savo koja.Jos greitai ir lengvai-išjungimo jungiklis užtikrina lengva valdyti, todėl jis puikiai tinka muzikantams iš visų įgūdžių lygį.

4.Pakelti Savo Muzika: koja tambourine yra išlenkta kūno, patogiai telpa ant jūsų pėdų ir tvirtas nailono diržas, saugo ją saugus, o tu žaidi.Tai labai naudinga priemonė priedu prideda šviesus perkusinius garsą į savo muziką.

5.Naujienos d dvasia Dovana: Pakelti savo muzika su mūsų Pėdų Tamburinas.Vertingas papildymas bet muzikantas groja akustine gitara, havajų, cajon arba klaviatūrą.Puiki dovana timekeepers, gitaristų, dainininkai & dainų autoriai nori pridėti papildomą pranašumą, kad jų garsas.

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris Pėdų Tamburinas

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: