Meniu

Kreida Teptukai Vašku Dažymo Šepečių Rinkinys, 5,Kreidos Dažų, Visi Tapybos Ir Vaškavimo

Kreida Teptukai Vašku Dažymo Šepečių Rinkinys, 5,Kreidos Dažų, Visi Tapybos Ir Vaškavimo
€17.14
€31.74
SKU#: p1310 Sandėlyje
  • Kategorijos : Švietimo Ir Biuro Reikmenys
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

KREIDA TEPTUKŲ RINKINYS: šepečiai yra 3 apvalios mažos kreidos šepečiai ir 2 didelės kreidelės už piešimo kreida.Geras pagalbininkas jūsų gyvenime.

Aukštos kokybės natūralių šerių: Didelės apimties kreida brush šeriai, ne taip lengva mesti, minkšta ir elastinga teptuku ženklų, didelis ir net sugerties plotas.

Patogi rankena: Aukštos kokybės mediena leidžia dirbti nėra lengva dėvėjimosi ir plyšimo, patogus jutiklinis, nėra lengva skaidrių, uodega vaškas teptukų rinkinys gali būti sriegiu ant virvių, pavyzdžiui, nailono virvė, kuri yra patogi kabinti ir saugoti.

Maži ir Nešiojamieji: raundo teptuku sąsaja yra įvyniojami į nerūdijančio plieno, kuris yra tvirtas ir lengvai atlikti.Tvirtas ir nėra lengva nukristi.

Platus panaudojimas: Vaškas teptukai yra puikus kreida tapyba, pieno dažai, trafaretai, menininkų, amatininkų, lateksiniai dažai, interjero apdailos ir daugiau.Ji taip pat gerai veikia "PASIDARYK pats" projektai.

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga:Mediena

Pakuotės Turinys:

1set * teptukai ir dažai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: