Meniu

Balaclava Slidinėjimo Masque Kaklo Šilčiau Moterų Naujos Mados Rudens-Žiemos Vėjo Dviračių Kaukės Lauko Veikla

Balaclava Slidinėjimo Masque Kaklo Šilčiau Moterų Naujos Mados Rudens-Žiemos Vėjo Dviračių Kaukės Lauko Veikla
€3.46
€6.93
SKU#: p1264 Sandėlyje
  • Kategorijos : Motociklo Įranga Ir Dalys
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Kulka Taškų:

1. Padidinta Šilumos Izoliacija: Mūsų motociklų balaclava tai audinys pagamintas iš poliesterio ir spandex medžiagų suteikia ideali apsauga nuo vėjo, jums išlaikyti šiltas ir sumažinti šilumos nuostolius.Skydas save nuo šalčio ir vėjo chill, su lengvumu. 2. Puikiai Tinka: Patirtis ideali apsauga su mūsų motociklų balaclava.Pagamintas su colorfast audinys ir išskirtinės apdailos, tvarkingas siūlės užtikrina ilgaamžiškumą, o jo elastingumą, suteikia aptemptas tinka. 3. Patobulintas Jojimo Komforto: Pakelti savo bike žaidimas su šio Motociklo Balaclava.Jo drėgmės-wicking medžiaga užtikrina prakaito-laisvai ir patogiai važiuoja, kur jums eiti.Idealiai tinka apsaugoti nuo dulkių, vėjo, ir kaitra. 4. Vėjo Našumas: neleiskite vėjo pakenkti jūsų važiavimo.Šis motociklas balaclava suteikia aukščiausios vėjo našumą, saugo nuo smėlio, dulkių ir saulės, ir yra multi-funkcinis už ištisus metus naudoti.Likti šiltas, patogus ir pasirengę bet nuotykių.

5. Idealus Ekranas: Apsaugoti save nuo vėjo, dulkių, ir UV spinduliai per alpinizmo, dviračių sportas, slidinėjimas, žygiai, ir veikia su šia universalus motociklas balaclava siūlo visą veidą zonoje.

Aprašymas:

Likti šiltas ir patogus, o važiuoti dviračiu su mūsų patvarus Balaclava Veido Masque.Multi-funkcinis ir sukurta, siekiant sumažinti šilumos nuostolius, tai veido veido padengti puikiai tinka bet lauko veikla.Apsaugoti save nuo atšiaurių vėjų ir šalčio.

Techniniai duomenys: Vardas, pavardė: Šiltas motociklo balaclava Gaminio dydis: (vidut.)25*40cm/9.84*sudarė 15,75 cm (±2cm/0.79 cm)

Medžiaga: poliesteris 92% spandex 8%.

Tinka: Dviračiai, bėgimas, alpinizmas, žvejyba ir kt.

Pakavimo Sąrašas: 1pc*Motociklo balaclava

  • Kilmės Žemyninė Kinija
  • Funkcija Antipireno

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: