Meniu

2X ELITECH 32000 Taškas USB Temperatūros Duomenų Kaupiklis Diktofonas Vidinis Jutiklis

2X ELITECH 32000 Taškas USB Temperatūros Duomenų Kaupiklis Diktofonas Vidinis Jutiklis
€26.92
€44.88
SKU#: p1157 Sandėlyje
  • Kategorijos : Saugumas Ir Apsauga
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Šis duomenų kaupiklis yra daugiausia naudojamas temperatūros registravimo saugojimo metu ir vandenyno/oro/užmiestyje transportavimo maisto, vaistų, cheminių medžiagų ir kitų produktų, ypač plačiai naudojami visų rūšių sandėliavimo, logistikos ir šalčio grandinės, pavyzdžiui, refrigetated konteinerių, šaldytų krautuvų, šaldymo paketas, šaldymo sandėlių, laboratorijų ir pan.arba didelio dydžio pasaulinės tiekimo grandinės įmonėms.

Šis mini Temperatūros Duomenų Kaupiklis yra platus matavimo diapazonas 30 Celsijaus ~+70 laipsnių Celsijaus, didelis tikslumas, reguliuojamas įrašyti intervalais & ilgas baterijos veikimo trukmė patogus ir patikimas temperatūros duomenų registravimo, stebėsenos ir analizės.

Ji turi daug nuolatinių duomenų atmintyje 32000 taškų ir ateina su duomenų valdymo programinė įranga, skirta lengvam atsisiųsti prie kompiuterių per USB sąsają.Naudojant šią programinę įrangą, jūs galite analizuoti duomenis forma, lentelių ir diagramų ir eksporto paveikslėlio formatą.Duomenys gali būti paieškoma, išsaugoti, atspausdinti ir eksportuoti Word/Excel/TXT /PDF formatu.

Platus matavimo diapazonas,didelio tikslumo ir didelių nuolatinių duomenų atminties.Duomenų valdymo programinė įranga darbui su KOMPIUTERIU lengvai

Duomenis galima atsisiųsti,analizuojama,eksportuoti ir atspausdinti patogiai; Per Temperatūra Žadintuvas ir Viršutinės/Apatinės Ribos gali būti nustatyti; MAX/MIN reikšmių galima

Temperatūros matavimo diapazonas: nuo -30 C ~+70 laipsnių Celsijaus ; Skiriamoji geba: 0.1 Celsijaus

Tikslumas: +/- 0.5 Celsijaus (-20 Celsijaus ~+40 laipsnių Celsijaus); kitų, +1 Celsijaus

Temperatūros vienetas: Celsijaus arba Farenheito neprivaloma

Įrašo talpa: 32000 taškų (MAKS.)

Įrašymo intervalas: 10s~24hour kolonėlė

Jutiklis: Vidaus NTC šiluminės varžos

Ryšio sąsajos: USB sąsaja

Atsparus vandeniui klasė yra IP67

Maitinimas: CR2032 baterija arba maitinimo šaltinis per USB sąsają, ir ji galėtų įkelti duomenis, net jei baterija yra naudoti.

Baterijos veikimo laikas: į normalios temperatūros, jei įrašas intervalą nustato kaip 15 minučių,jis gali būti naudojamas virš vienerių metų.

Prekės Dydis: apytiksl. 80 (L) x 34 (W) x 14 (H) mm

Prekės Svoris: apytiksl. 60 g

Medžiaga: Plastikas

Pakuotės Turinys:

2 x Duomenų Kaupiklis

2 x CR2032 baterijos (Įrengti viduje)

2 x Programinės įrangos CD

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: