Meniu

Alkūnė Poilsio Kompiuterio Stalas, Ergonomiškas Stalas Alkūnė Turėtojas Ir Porankis Padas Sukasi Reguliuojamas Apkabos, Ant Stalo Vertus Poilsio Stalo

  • Namuose
  • Stalo Aksesuarai Organizatorius
  • Alkūnė Poilsio Kompiuterio Stalas, Ergonomiškas Stalas Alkūnė Turėtojas Ir Porankis Padas Sukasi Reguliuojamas Apkabos, Ant Stalo Vertus Poilsio Stalo
Alkūnė Poilsio Kompiuterio Stalas, Ergonomiškas Stalas Alkūnė Turėtojas Ir Porankis Padas Sukasi Reguliuojamas Apkabos, Ant Stalo Vertus Poilsio Stalo
€4.32
€12.33
SKU#: p10704 Sandėlyje
  • Kategorijos : Stalo Aksesuarai Organizatorius
Dydis
  • s
  • m
  • l
  • xl

Ieškote patogus ir praktiškas atramą jūsų stalo?Mūsų Porankis yra puikus sprendimas!Jis įrašus lengvai ant jūsų darbalaukio, siūlo pagalbą, kai jums reikia jos labiausiai.Sumažinti spaudimą dėl savo riešų ir pečių, išvengti nuovargis ir diskomfortas, ir pagerinti savo darbo efektyvumą.Tai daro puiki dovana visiems, kurie praleidžia ilgas valandas prie savo stalo.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Stalas Porankis

Medžiaga: guma+SBR nardymo medžiaga

Grynasis svoris: (vidut.)180g

Gaminio Dydis: (vidut.)27*14cm/10.63*5.51 cm

Spalva: juoda, raudona, geltona

Taikomos sąlygos: per Aukštis 6cm, stalo krašto plotis 4cm aukščiau, gali būti prispaustas.

Netinkamos kompiuteriai: 1. Darbalaukio storis viršija 6cm. 2. Krašto turi nuolydį. 3. Briaunos turi dekoratyvinės juostelės

Savybės: 180 laipsnių sukimosi

Pakavimo Sąrašas:

Stalas Porankis * 1

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tvirtas Medžiaga: Mūsų Porankis Stalo yra sukurta siekiant suteikti ergonomiškas paramos, su minkšta atminties putų sumažinti spaudimą ant riešų ir pečių.Pagamintas su tvirtos gumos ir SBR nardymo medžiagos, lengva valyti, prižiūrėti ir švelniai laikosi paviršių optimalų komfortą.

2.Patogus Rankos Palaikymas: atsisveikinti su riešo padermės tai stalo porankis.Ergonomiškas dizainas užtikrina, net svorio pasiskirstymą, mažinti vietos spaudimą riešo ir teikti minkšta ir lygaus paviršiaus, kad būtų patogiau rankos pagalba.Mėgaukitės darbo ar valandas žaidimo be patirti nuovargio ar diskomforto.

3.Lankstus Rotacinis: Pasukti į šio kompiuterio porankis laisvai tilptų įvairių kampų, ir pozos sklandžiau pelės veikimą ir mažiau riešo nuovargį.Ergonomiškas dizainas palaiko jūsų rankos ir riešo, siekiant išvengti traumų ir pagerinti jūsų bendrą darbo efektyvumą.

4.Lengvas Įrengimas: Sumažina rankos nuovargį su mūsų porankis stalo.Ergonomiškas dizainas užtikrina puikų arkos paramą, puikus ilgas darbo valandas.Ji suderinama su stalviršiai mažiau nei 6cm storio, ir lengva klipą.Mėgaukitės šis lengvas ir be rūpesčių aksesuaras jūsų namuose ar verslo.

5.Puiki Dovana Pasirinkimas: Darbalaukis Porankis suteikia minkšta ir ergonomiška pagalvėlių savo alkūnių, riešų ir dilbių, sumažinti nuovargį ir pagerinti savo laikyseną.Nesvarbu, ar dirbate, žaidimas, arba naršyti galite mėgautis patogiai ir atsipalaiduoti patirties su šia porankis.

  • Kilmės Žemyninė Kinija

Pridėti atsiliepimą

Jūsų įvertinimas: